НАЧАЛО Други

Крипто борсата OKX прекратява услугите си за търговия с криптовалути в Хонконг до края на месеца

26.05.2024 5:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата OKX прекратява услугите си за търговия с криптовалути в Хонконг до края на месеца

OKX, известната крипто борса, обяви прекратяването на своите услуги за търговия с криптовалути на територията на Хонконг до края на месеца.

Позовавайки се на оценка на бизнес перспективите, OKX взе решение да оттегли молбата си за лиценз за платформа за търговия с виртуални активи в Хонконг.

В сила от 31 май OKX ще прекрати услугите за търговия в региона, въпреки че клиентите все още могат да правят тегления. Освен това, Web3 портфейлът на OKX ще може да се използва от клиенти.

OKX се присъединява към списък от десет крипто борси, които са оттеглили своите заявления за лиценз в Хонконг. За отбелязване е, че HTX също оттегли заявлението си през февруари, по-късно кандидатства отново, но се оттегли отново този месец, както се съобщава от SCMP.

Въпреки че Хонконгската комисия по ценни книжа и фючърси (SFC) предоставя лицензи само на две платформи за крипто търговия, 18 други очакват решения по своите заявления.

Хонконг въведе нови регулации за крипто обмен миналия юни, като предизвика критики от някои заинтересовани страни в сектора на криптовалутите, които ги смятаха за натоварващи за платформите за търговия, според доклад на SCMP.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Търговията на Китай с Австралия връща нивата си отпреди Ковид пандемията

Въпреки десетилетието на политическо напрежение Китай, член на БРИКС, значително увеличава търговията си с Австралия.

22.06.2024 15:00 1 мин. четене

Топ мениджър на фондове намалява позициите си в Nvidia – ето защо

Пол Уик от Seligman Investments е намалил дела си в Nvidia, изразявайки съмнения относно бъдещия ръст на приходите на компанията.

22.06.2024 10:30 1 мин. четене

Китай предупреди Европа за потенциална “търговска война”

Германският министър на икономиката Роберт Хабек пристигна в Пекин на 21 юни на тридневно посещение на фона на ескалиращото търговско напрежение между Европейския съюз и Китай във връзка с предложените мита върху вноса на електрически превозни средства.

22.06.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.