НАЧАЛО Други

Крипто борсата Coinbase разкри инвестиционната си стратегия

април 24, 2022 7:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Coinbase разкри инвестиционната си стратегия

Coinbase разкри своите инвестиции в криптовалута на фона на макронесигурност.

В нова блог публикация, водещата базирана в САЩ платформа за крипто обмен разкри подробна информация за своето крипто портфолио за Q1 2022 г. и предлага прозрения за това как планира да се ориентира в нестабилна макро среда занапред.

“На фона на нестабилна макро картина много крипто инвеститори са на ръба… Нашата стратегия няма да се промени много. Припомняме, че някои от най-успешните проекти днес бяха финансирани по време на мечия пазар 2018/2019.

В тази светлина идват на ум нашите ранни инвестиции в проекти като Compound, OpenSea, Polygon, Arweave, Starkware, Blockfi, NEAR и Messari.


Като такива, ние ще продължим да инвестираме в качествени основатели и проекти, които движат индустрията напред, независимо от по-широките пазарни условия.”


Coinbase каза, че са инвестирали в Web 3.0 и междуверижни платформи през първото тримесечие, защото много мрежи отбелязват ръст в стойността, което създава търсене на капиталов поток в множество блокчейни.

“Нарастващата стойност в множество мрежи доведе до нарастваща необходимост от преливане на стойност от една верига към друга. С това наум, ние продължаваме да виждаме как се изгражда междуверижна инфраструктура, за да се улесни дейността между блокчейните. (Инвестиции на Coinbase Ventures Q1: LayerZero, ZK Link, LiFi, Foxchain, Socket, Composable Finance).”

Тогава лидерът на крипто борсата в САЩ казва, че блокчейн мрежите от слой 1 все още не са приключили с иновациите и разкрива инвестициите си в сектора.

“Все още виждаме нови експериментални слоеве 1 в разработка.

Нашите инвестиции в Aptos (общо предназначение L1 от бивши служители на Diem), Celestia (модулни блокчейни) и Subspace (доказателство за архивен консенсус) предполагат, че индустрията не прави иновации в основния слой.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да се срине до $27,000, твърди трейдър с редица точни прогнози

Coinbase също така каза, че е инвестирала в парачейновете на Polkadot (DOT). Параверигите са специфични за блокчейн проекта. Те работят паралелно в рамките на екосистемата Polkadot.

“Бяхме особено активни в екосистемата Polkadot през Q1…

Сега инвестирахме в 4 от 5-те парачейна на живо (Acala, Moonbeam, Parallel Finance и Astar) и навлязохме по-дълбоко във водите на DOT през Q1 с инвестиции в Satori и Moonwell.”

Coinbase отбелязва, че също така инвестира в блокчейн платформа за игри Joyride, виетнамската игрална гилдия Ancient8 и Yuga Labs, създателят на популярната колекция от незаменими токени Bored Ape Yacht Club.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене