НАЧАЛО Други

Крипто борсата Coinbase разкри инвестиционната си стратегия

април 24, 2022 7:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Coinbase разкри инвестиционната си стратегия

Coinbase разкри своите инвестиции в криптовалута на фона на макронесигурност.

В нова блог публикация, водещата базирана в САЩ платформа за крипто обмен разкри подробна информация за своето крипто портфолио за Q1 2022 г. и предлага прозрения за това как планира да се ориентира в нестабилна макро среда занапред.

“На фона на нестабилна макро картина много крипто инвеститори са на ръба… Нашата стратегия няма да се промени много. Припомняме, че някои от най-успешните проекти днес бяха финансирани по време на мечия пазар 2018/2019.

В тази светлина идват на ум нашите ранни инвестиции в проекти като Compound, OpenSea, Polygon, Arweave, Starkware, Blockfi, NEAR и Messari.


Като такива, ние ще продължим да инвестираме в качествени основатели и проекти, които движат индустрията напред, независимо от по-широките пазарни условия.”


Coinbase каза, че са инвестирали в Web 3.0 и междуверижни платформи през първото тримесечие, защото много мрежи отбелязват ръст в стойността, което създава търсене на капиталов поток в множество блокчейни.

“Нарастващата стойност в множество мрежи доведе до нарастваща необходимост от преливане на стойност от една верига към друга. С това наум, ние продължаваме да виждаме как се изгражда междуверижна инфраструктура, за да се улесни дейността между блокчейните. (Инвестиции на Coinbase Ventures Q1: LayerZero, ZK Link, LiFi, Foxchain, Socket, Composable Finance).”

Тогава лидерът на крипто борсата в САЩ казва, че блокчейн мрежите от слой 1 все още не са приключили с иновациите и разкрива инвестициите си в сектора.

“Все още виждаме нови експериментални слоеве 1 в разработка.

Нашите инвестиции в Aptos (общо предназначение L1 от бивши служители на Diem), Celestia (модулни блокчейни) и Subspace (доказателство за архивен консенсус) предполагат, че индустрията не прави иновации в основния слой.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да се срине до $27,000, твърди трейдър с редица точни прогнози

Coinbase също така каза, че е инвестирала в парачейновете на Polkadot (DOT). Параверигите са специфични за блокчейн проекта. Те работят паралелно в рамките на екосистемата Polkadot.

“Бяхме особено активни в екосистемата Polkadot през Q1…

Сега инвестирахме в 4 от 5-те парачейна на живо (Acala, Moonbeam, Parallel Finance и Astar) и навлязохме по-дълбоко във водите на DOT през Q1 с инвестиции в Satori и Moonwell.”

Coinbase отбелязва, че също така инвестира в блокчейн платформа за игри Joyride, виетнамската игрална гилдия Ancient8 и Yuga Labs, създателят на популярната колекция от незаменими токени Bored Ape Yacht Club.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

септември 29, 2022 9:11 1 мин. четене

Криптовалутите възпрепятстват ЕЦБ, твърди Лагард

Председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард продължава да изразява загриженост относно растежа на криптовалутите и тяхната заплаха за традиционната банкова система.

септември 28, 2022 19:35 1 мин. четене

Китайски университет въвежда магистър по метавселена

Съобщава се, че университетът в Нанкин, Китай, е открил една от първите специалности в страната, която се фокусира върху знания, свързани с метавселената.

септември 28, 2022 17:39 1 мин. четене

Galaxy Digital ще предлага пазарни данни чрез Chainlink

Galaxy Digital, компания за финансови услуги и управление на инвестиции, се обедини с Chainlink Labs, за да предостави данни за цените на криптовалутите в блокчейн мрежите и децентрализираните приложения (dApps).

септември 28, 2022 15:44 1 мин. четене