НАЧАЛО Други

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

Bybit публикува изявление, в което обясни причините за този ход, позовавайки се на трудностите при спазването на нововъведените регулаторни мерки в страната.

Нашият изключителен приоритет винаги е бил да работим в рамките на правната рамка и да спазваме разпоредбите, регулиращи дейността ни в Канада. Въпреки това, поради неотдавнашните регулаторни промени, Bybit трябваше да направи трудния, но необходим избор временно да преустанови предлагането на нашите продукти и услуги.

Считано от 31 май, канадските жители и граждани вече няма да имат право да създават нови сметки в платформата Bybit.

На съществуващите канадски клиенти ще бъде позволено да изтеглят средства или да намалят текущите си позиции до 31 юли. Те обаче вече няма да могат да инициират нови депозити, да сключват нови договори или да увеличават текущите си позиции.

До 30 септември канадските клиенти трябва да финализират позициите си и да управляват съответно сметките си. Всички открити позиции в маржин продукти и договори за деривати след тази дата ще бъдат ликвидирани, а получените средства ще бъдат достъпни за теглене.

Стремим се да предложим сигурно и устойчиво търговско изживяване за всички крипто ентусиасти, като същевременно поддържаме необходимите предпазни мерки. Съжаляваме за причиненото неудобство и високо ценим продължаващата ви подкрепа.

Binance, най-голямата в света крипто борса по обем на търговията, по-рано обяви оттеглянето си от канадския пазар през май. Това решение беше повлияно от новите разпоредби на страната, отнасящи се до стабилните монети и ограниченията за инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.