Home

Компанията за стабилни монети Paxos съкращава персонала си с 20%

14.06.2024 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Компанията за стабилни монети Paxos съкращава персонала си с 20%

В крипто света Paxos(неправителствена агенция) получи най-голямо покритие, като взе внезапно решение да намали около 20% от работната си сила, което е в размер на 65 души.

Според докладът се предполага, че това е по-скоро преценен риск, а не решение, породено от финансови затруднения.

PYMNTS спомена, че главният изпълнителен директор на Paxos, Чарлз Каскария, е заявил, че съкращенията са част от план за съсредоточаване на възможностите върху токенизацията и стабилните монети. 

Каскария заяви, че Paxos ще пусне новия си продукт – Lift Dollar (USDL), за който той твърди, че е “първият по рода си – регулиран продукт, който печели и изплаща сигурна доходност на дневна база”. По този начин той прави USDL да изглежда като добра алтернатива, с която се преодолява недостигът на доходност.

Фактът, че екипът е бил редуциран заедно с пускането на продукта USDL, показва стратегическата перспектива на Paxos. Причината за съкращаването на персонала е, че чрез този вътрешен процес Paxos възнамерява да пренасочи ресурсите към разрастващата се индустрия на стабилните монети.

Тази маневра в крайна сметка би могла да ги изведе на преден план в групата на стабилните монети с “по-сигурна доходност”, като по този начин привлече не само институционални инвеститори, но и обикновени потребители.

Компанията Paxos се стреми да се постави в добра позиция, като работи върху своите стабилни монети, генериращи доходност, за да се възползва от нарастващото търсене на сигурни и безопасни инвестиционни опции на крипто пазара. Тази премислена стъпка е доказателство за отдадеността на компанията към иновациите и лидерството на крипто пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.