НАЧАЛО Други

Компанията на Уорън Бъфет се срина с 99% за секунди

03.06.2024 17:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Компанията на Уорън Бъфет се срина с 99% за секунди

Техническа грешка на Нюйоркската фондова борса (NYSE) в понеделник доведе до това, че акциите от клас А на Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет се сринаха с почти 100%.

Търговията с тези акции бе спряна, както и с акциите на Barrick Gold и Nuscale Power, които също отбелязаха съществен спад.

В 17:11 ч. NYSE обяви, че разследва проблем, свързан с граничните диапазони за покачване и понижаване – механизми, предназначени за спиране на акциите с прекомерна волатилност.

По време на срива на търговията бяха регистрирани по-малко от 4,000 сделки с акции клас А на Berkshire. Търговията продължи с акциите от клас В, които се понижиха с по-малко от 1% в сутрешната търговия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Ето какво показват данните за инфлацията в Китай

Потребителските цени в Китай се отбелязаха леко увеличение през май, като Индексът на потребителските цени (CPI) се повиши с 0.3% на годишна база, почти същото като през април.

13.06.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Компанията на Уорън Бъфет се срина с 99% за секунди”
  1. Отдавна е препоръчано посещение на друхарят Бъфет при свети Пешо. Какво още се мотае, мърси и скверни и без друго таз грешна земя

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.