НАЧАЛО Алткойни

Кои са най-развитите криптовалутни проекти според Santiment?

февруари 23, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-развитите криптовалутни проекти според Santiment?

Santiment наскоро разкри списък на най-разработените криптовалутни проекти в GitHub въз основа на ангажиментите на разработчиците.

Според последните проучвания на платформата за пазарна информация Santiment – Polkadot води по активност на разработчиците в GitHub с 558 commits (ангажименти) през последния месец.

Това поставя мрежата, базирана на консенсусния механизъм за доказателство за залог (PoS), на първо място по забележителна активност на разработчиците, изпреварвайки Cardano и Internet Computer.

Екосистемата на Polkadot включва стотици странични вериги или проекти за паравериги, което привлича разработчици от други мрежи като Solana. Освен това, съвместимите с нормативните изисквания и ориентирани към потребителите комунални услуги на Polkadot биха могли да помогнат на веригата да избегне регулаторните предизвикателства.

Web3 Foundation също работи с Polkadot и Kusama за разширяване на приемането на Web3.

Въпреки неотдавнашните ценови затруднения Polkadot продължава усилията в посока на развитие като например последната версия на Ink! 4.0, език за програмиране на смарт договори, съвместим с изградени от Substrate блокчейн системи като Polkadot.

Въпреки това, родния токен на блокчейна – DOT – реализира спад от около 4% за деня, спадайки до $7 към момента на писане на статията и изпадна от първата десетка по пазарна капитализация. Токенът Kusama (KSM) се представи по-добре, като се повиши с 27% през последната седмица. Към момента на писане на статията KSM се търгува за около $41.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене