НАЧАЛО Алткойни

Кои криптовалути да избягвате следващата седмица

октомври 21, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои криптовалути да избягвате следващата седмица

Въпреки че по-голямата част от активите в сектора на криптовалутите започнаха да отчитат печалби, предизвикани от новината, че Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) е оттеглила делото си срещу ръководителите на блокчейн компанията Ripple, някои криптовалути все още не са усетили ефекта от него.

Вземайки предвид ценовата активност, развитието и риска, в тази статия са посочени няколко дигитални актива, които може би е разумно да се избягват за момента или поне през следващата седмица.

Conflux (CFX)

Въпреки ценното обещание на екипа ѝ да предостави по-скалируем, децентрализиран и сигурен публичен блокчейн от съществуващите протоколи, криптовалутата на Conflux (CFX) не изглежда като много привлекателна инвестиционна възможност през следващата седмица, особено поради липсата на актуализации за напредъка на мрежата.

На всичкото отгоре, тя се понижи с 8% през предходните седем дни и загуби 17% на месечната си графика, въпреки че спечели 1.5% през последните 24 часа благодарение на общия оптимизъм на пазарите, и към момента на писане на статията се търгува на цена от $0,11.

WEMIX (WEMIX)

Както се оказва, криптовалутата на мрежа, целяща да бъде базиран на преживявания, платформа и ориентиран към услуги децентрализиран блокчейн протокол, захранващ мега-екосистема от Web 3.0 платформи, WEMIX (WEMIX) за момента няма развитие, което да предизвика интереса на инвеститорите, поради което може да е добра идея да я избягвате през следващата седмица.

По време на подготвяне на статията WEMIX се търгуваше на цена около $0.83818, което представлява спад от малко над 14% за последната седмица, въпреки че през последния месец регистрира ръст от около 3.5%.

STP (STPT)

Родният токен на STP (STPT), платформата с мисия да изгради и мащабира слой за идентификация на автономни светове, като осигури необходимата инфраструктура, платформи за инструменти и индексиране на данни, все още не е привлякъл общественото внимание със значителен напредък.

Засега цената на монетата е $0.0619, като регистрира спад от 5.1% за деня, в момент, когато повечето други криптовалути напредват, добавяйки към това и 5.7% спад на седмичната ѝ графика, въпреки че регистрира 12% печалба през предходния месец, както показват последните графики.

Като се има предвид всичко това, макар че следващата седмица може да е добър момент да се избягват инвестиции в горепосочените криптоактиви, настроенията могат да се променят, поради което е важно да се направи собствена надлежна проверка и да се претеглят рисковете, преди да се инвестира каквато и да е сума пари, в който и да е дигитален актив на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.