НАЧАЛО Биткойн

Кога може да започне следващият бичи пазар на Биткойн?

август 1, 2022 17:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кога може да започне следващият бичи пазар на Биткойн?

Управляващият партньор на Morgan Creek Digital Марк Юско коментира кога може да очакваме бичи пазар при Биткойн.

В интервю за Stansberry Research Юско каза, че неотдавнашната пазарна структура на Биткойн е показателна за процес на достигане на дъно, като BTC отбеляза няколко по-високи дъна и по-високи върхове.

Твърдя от около десет дни, и не съм готов да кажа, че сме стигнали абсолютно дъно, но ако се върнете назад преди около седмица и гледате подкаста, който направих… казах: 

„Знаете ли какво, вижте, направихме три по-високи дъна“. [Биткойн] достигна $17,500, след това тръгнахме нагоре и паднахме до около $18,000 и нещо, след това тръгнахме нагоре, след това паднахме до $19,000, след това тръгнахме нагоре и след това имаше число около $20,900 и казах, че ако пробием $20,900, ще имаме три по-високи дъна [и] три по-високи върха. Това е доста добър бичи тренд и може би „пролетта“ е тук.

Юско е съгласен с традиционната школа на мислене, според която Биткойн преминава през спекулативни цикли. Според него Биткойн вероятно се намира в „пролетта“ на цикъла, в която зимата е приключила, а BTC формира база за следващия бичи ръст през „лятото„. Според неговите прогнози това ще се случи малко преди следващия халвинг в началото до средата на 2024 г.

Аз ще твърдя, че пролетта е настъпила. Ако погледнете последните два цикъла, ние сме на същия брой дни в този цикъл, в който започна пролетта и приключи зимата. Пролетта може да продължи с месеци. Не е необходимо да имаме незабавен бичи пазар. 

След това, когато стигнем до лятото, тогава ще получим следващото спекулативно движение и моето предположение е, че то ще дойде в очакване на следващия халвинг през 2024 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо Етериум е по-добър от останалите блокчейни, според основателя на Ziliqa


В края на миналата година, когато най-голямата криптовалута по пазарна капитализация падна до около $3,000, според Юско справедливата ѝ цена е била над $13,000.

Все още смятаме, че вътрешната стойност на Биткойн се определя от закона на Меткалф и разпространението на криптовалутата сред потребителите, което съответства на ниво от $15-$17 хиляди.

Той също така подчерта, че новото рали ще се дължи както на появата на голям брой спекуланти, които искат да станат участници на пазара, така и на мрежовия ефект.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене