НАЧАЛО Други

Кметът на Ню Йорк продължава да подкрепя криптовалутите

19.11.2022 13:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кметът на Ню Йорк продължава да подкрепя криптовалутите

Позицията на Ерик Адамс, кмета на Ню Йорк по отношение на криптовалутите не е повлияна от ликвидната криза на FTX.

Според информацията Адамс все още е позитивно настроен спрямо блокчейн технологията и дигиталните активи въпреки крипто зимата и срива на FTX и последвалите от нея верижни реакции.

Джона Алън, говорителят на кметството, направи изявлението от името на Адамс, казвайки, че е нормално стойността на криптоактивите да се повишава и понижава.

Както при всички финансови продукти, ценовите колебания са очаквана характеристика на пазара – и не е правилно да се смята, че неуспехите в дадена индустрия са признак, че тя няма да отбележи дългосрочен растеж.

В интервю по-рано тази година той заяви, че има и плюсове при покупката на криптоактиви по време на спада. Освен това след като стана кмет на Ню Йорк, Ерик Адамс е превърнал първите си три заплати в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) кит прехвърли над $1 милиард към Binance


Понякога най-добрият момент за покупка е, когато нещата вървят надолу, така че когато се върнат нагоре – да сте реализирали добра печалба.

Алън обаче уточнява, че макар кметът да подкрепя иновациите и икономическия растеж, с които крипто сектора може да допринесе на Ню Йорк, той не препоръчва на нюйоркчани да инвестират в дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.