НАЧАЛО Други

Кметът на Ню Йорк продължава да подкрепя криптовалутите

ноември 19, 2022 13:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кметът на Ню Йорк продължава да подкрепя криптовалутите

Позицията на Ерик Адамс, кмета на Ню Йорк по отношение на криптовалутите не е повлияна от ликвидната криза на FTX.

Според информацията Адамс все още е позитивно настроен спрямо блокчейн технологията и дигиталните активи въпреки крипто зимата и срива на FTX и последвалите от нея верижни реакции.

Джона Алън, говорителят на кметството, направи изявлението от името на Адамс, казвайки, че е нормално стойността на криптоактивите да се повишава и понижава.

Както при всички финансови продукти, ценовите колебания са очаквана характеристика на пазара – и не е правилно да се смята, че неуспехите в дадена индустрия са признак, че тя няма да отбележи дългосрочен растеж.

В интервю по-рано тази година той заяви, че има и плюсове при покупката на криптоактиви по време на спада. Освен това след като стана кмет на Ню Йорк, Ерик Адамс е превърнал първите си три заплати в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) кит прехвърли над $1 милиард към Binance


Понякога най-добрият момент за покупка е, когато нещата вървят надолу, така че когато се върнат нагоре – да сте реализирали добра печалба.

Алън обаче уточнява, че макар кметът да подкрепя иновациите и икономическия растеж, с които крипто сектора може да допринесе на Ню Йорк, той не препоръчва на нюйоркчани да инвестират в дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене