НАЧАЛО Алткойни

Кит изтегли XRP на стойност $52 милиона от Binance

декември 23, 2022 15:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кит изтегли XRP на стойност $52 милиона от Binance

По данни на Whale Alert вчера в блокчейна на Ripple е извършена голяма транзакция, която включва движението на 150 милиона XRP токена, на стойност около $52.1 милиона към момента на прехвърлянето.

Толкова големи транзакции обикновено са признак за активност на голям инвеститор и понякога могат да имат забележимо въздействие върху пазара.

Изглежда, че изпращащият портфейл е бил, свързан с криптоборсата Binance, а получателят е неизвестен портфейл, вероятно личен адрес. Обикновено инвеститорите правят такива изходящи трансфери от борси към портфейли извън всяка централизирана платформа с цел натрупване.

По този начин голям отлив от кит може да подсказва, че лицето е бичи настроено към XRP и следователно може да бъде конструктивен фактор за цената.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на цена около $0.35, а на графиката по-долу е показана тенденцията нa цената на актива през последните 30 дни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Биткойн – ще изненада ли Коледа крипто инвеститорите?


Както се вижда от графиката, първоначално XRP се търгува в диапазон през периода, но напоследък тенденцията се промени към понижение за актива. 

През последната седмица (която обхваща периода на понижение) XRP загуби около 10% от стойността си. 

Представянето на XRP през последните 30 дни не е толкова лошо. Инвестиралите в актива са намаляли само с 3% за този период от време. По отношение на възвръщаемостта от месец насам обаче картината е по-меча, тъй като стойността на токена е спаднала с повече от 15%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.