НАЧАЛО Алткойни

Кит изтегли XRP на стойност $52 милиона от Binance

декември 23, 2022 15:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кит изтегли XRP на стойност $52 милиона от Binance

По данни на Whale Alert вчера в блокчейна на Ripple е извършена голяма транзакция, която включва движението на 150 милиона XRP токена, на стойност около $52.1 милиона към момента на прехвърлянето.

Толкова големи транзакции обикновено са признак за активност на голям инвеститор и понякога могат да имат забележимо въздействие върху пазара.

Изглежда, че изпращащият портфейл е бил, свързан с криптоборсата Binance, а получателят е неизвестен портфейл, вероятно личен адрес. Обикновено инвеститорите правят такива изходящи трансфери от борси към портфейли извън всяка централизирана платформа с цел натрупване.

По този начин голям отлив от кит може да подсказва, че лицето е бичи настроено към XRP и следователно може да бъде конструктивен фактор за цената.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на цена около $0.35, а на графиката по-долу е показана тенденцията нa цената на актива през последните 30 дни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Биткойн – ще изненада ли Коледа крипто инвеститорите?


Както се вижда от графиката, първоначално XRP се търгува в диапазон през периода, но напоследък тенденцията се промени към понижение за актива. 

През последната седмица (която обхваща периода на понижение) XRP загуби около 10% от стойността си. 

Представянето на XRP през последните 30 дни не е толкова лошо. Инвестиралите в актива са намаляли само с 3% за този период от време. По отношение на възвръщаемостта от месец насам обаче картината е по-меча, тъй като стойността на токена е спаднала с повече от 15%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене