НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Крипто анализаторът Pentoshi каза, че съперник на Етериум се бори да достигне нови върхове за всички времена, докато ETH също изглежда готов да се изстреля в своята двойка срещу Биткойн.

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.


“Не съм сигурен дали това има някакъв добър [фундаментален анализ], но изглежда така. Графиките изглеждат показателни.

Според мен скоро ще има нови рекорди за всички времена. По-високи ниски стойности и изграждане на инерция.


BTC двойката също изглежда страхотно.”Въз основа на графиката на Pentoshi, MATIC току-що е отскочил от критичен диапазон на акумулация около $1.50, позиционирайки монетата да пробие над $2.20.


Polygon, който първоначално е създаден, за да допълни Етериум и да осигури по-евтин и по-бърз начин за търговия с базирани на Етериум токени, оттогава се стреми да е конкурент на най-големия алткойн. 


Не Пропускай: Кои алткойни трябва да следим в момента?

Скорошен доклад от платформата за разработка на блокчейн Alchemy установи, че повечето нови проекти на Polygon използват изключително мрежата, вместо да използват както Polygon, така и Етериум.


Разглеждайки Етериум, крипто анализаторът казва, че ETH в момента изглежда има далеч по-бичи изглеждаща пазарна структура от Биткойн. Според Pentoshi, ETH току-що беше отхвърлен от нивото от $4,600 и е изправен пред силни нива на подкрепа на $3,900 и $3,600.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света