НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Цената на Биткойн отново надхвърли $60,000 днес, пробивайки това ключово психологическо ниво, след като за кратко се отдръпна под него.

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.


Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, според данни от CoinMarketCap.


Това е вълнуващ ден в крипто света, като Биткойн проби $60,000”, каза Брет Сифлинг, инвестиционен съветник на Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management.


В идеалния случай бихме искали Биткойн да изгради база над $60,000 и да затвърди това ниво като нова подкрепа. Тогава всички погледи ще бъдат насочени към върховете от $65,000…”, заяви той.


Ако пробием върховете на всички времена, не може да се каже колко високо импулсът може да ни отведе”, добави Сифлинг.


“Последният път, когато имахме голям пробив [над рекордна стойност] ($20,000), беше в края на 2020 г. и той продължи с чудовищно рали.”


Няколко други анализатори също дадоха мнение, като предложиха конкретни цифри за това къде BTC ще се насочи след това.


Преди цифровата валута да надхвърли $60,000, Ник Спанос, съосновател на Zap Protocol, заяви, че издигането над това ниво би накарало криптовалутата да “набере нова сила, за да се насочи към най-високите си стойности от $64,483 за всички времена”.


Той отбеляза, че “ако това ниво на съпротива бъде нарушено, Биткойн тогава ще има нов импулс и търговците ще се насочат към нивата на съпротива от $68,000 и $70,000”.


Не Пропускай: Ето защо този алткойн скочи с над 180% за месец

Кейти Стоктън, основател и управляващ партньор на Fairlead Strategies, LLC каза следното.


Биткойн се оттегля от краткосрочните условия на свръхкупуване при положителен краткосрочен импулс”, заяви тя.


“...няма съпротива наблизо, а неотдавнашният пробив даде цел на крайна съпротива по-близо до $65K.”


Майкъл Гу, крипто анализатор и основател на Boxmining, също даде известна информация, като отбеляза, че след най-новите движения на Биткойн, той ще срещне съпротива около $66,000.


Дулиус де Кемпеанер, старши технически анализатор в StockCharts.com, предложи интересна гледна точка за последните пазарни движения на Биткойн.


“Солидният пробив над 60k изчиства пътя към 65k.”


След това BTC отново пристига на неизследвана територия и нещата могат да се развият много бързо, както видяхме в миналото”, заяви той.


“Такива нива на съпротива могат да бъдат сравнени с пружина, колкото повече се тестват, толкова по-силно става напрежението на пружината. Съпротивлението при пробив е равно на освобождаване на пружината и много енергия става налична.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (6)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света