НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето защо този алткойн скочи с над 180% за месец

ОКТ. 15, 2021 18:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо този алткойн скочи с над 180% за месец

Проектът, ръководен от общността, се е покачил с над 180% през последния месец.

OHM токенът на Olympus DAO бързо се доближава до рекордно високо ниво.


Икономиката на токени на проекта привлича потребителите и осигурява стойност.


Olympus DAO отскочи от летните си минимуми и бързо се доближи до нов исторически връх. Принципите на проекта, силната общност и меме културата са движещи фактори за приемането.


Olympus DAO се изкачва по-високо


Olympus DAO се повиши с повече от 180% през последния месец, тъй като интересът към проекта достига нови висини.


Токенът OHM в момента се търгува около $1,000 и е с около 46% под рекордните си стойности от $1,479, постигнати през април.


По време на срива на пазара през май проектът беше силно ударен, губейки почти 90% до дъно от $162. Оттогава се възстанови значително.


Olympus DAO е DeFi протоколът, който издава OHM токена. Крайната цел на проекта е да създаде стабилен крипто актив. Въпреки това, разглеждайки историческите ценови промени на OHM, това може да изглежда контраинтуитивно.


Настоящата волатилност е умишлена в ранните етапи на проекта. Целта е първо място да увеличи предлагането на OHM токени, като стабилизацията идва по-късно.


За да постигне това, Olympus DAO е конструирала интелигентна система за привличане на нови потребители и осигуряване на стойност.


Тя работи, като позволява на потребителите да свързват други крипто активи, като стабилната монета Dai на MakerDAO към протокола, като в замяна получават нови OHM токени. Това внася активи в DAO, които след това се използват, за да генерират доходност.


Притежателите на OHM токени могат да заложат своите токени, за да получат печалбите, генерирани от DAO, което ги стимулира да не продават своите OHM. Това от своя страна създава повече вяра в бъдещето на проекта, тъй като добивите продължават да се увеличават. Когато доходността на OHM токена се увеличи, пазарът оценява токена по-високо, увеличавайки цената. Това насърчава повече хора да обвържат активите си в замяна на OHM с отстъпка, като по този начин завършват цикъла.Не Пропускай: Нов алткойн скочи с над 600% за три месеца - какво да очакваме?

Този модел ще работи само ако достатъчно хора използват протокола. Olympus DAO привлече потребителите към проекта чрез силната си общност и меме културата около проекта.


В момента цената на OHM токена изглежда силна, със значителен обем на търговията. Въпреки това, много критици сравняват протокола с Понци схема. Дали Olympus DAO ще успее да запази настоящите си темпове на растеж, предстои да видим. Съвсем наскоро, след като нарасна чувствително, цената падна поради прекомерно заемане на средства. Към момента тя се възстановява, създавайки възможност за много търговци да ‘купят спада’.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света