НАЧАЛО Биткойн

Какво да очакваме от Биткойн през второто тримесечие на 2024 година

01.04.2024 14:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Биткойн през второто тримесечие на 2024 година

През второто тримесечие на 2024 г. траекторията на Биткойн може да бъде силно повлияна от позицията на Федералния резерв по отношение на лихвените проценти.

Спекулациите са многобройни по отношение на потенциалните им корекции, особено с отбелязването на юни като ключов период.

Стабилността на индекса на разходите за лично потребление на ниво от 2.5% предлага важна информация за тенденциите в инфлацията, формирайки очаквания за стойността на Биткойн.

Динамика на цените

Движението на цената на Биткойн е подложено на интензивно наблюдение, тъй като тя се приближава до критични етапи. Нивото при $69,000 действа като важен праг, показващ потенциални пробиви или фази на консолидация. Анализаторите и търговците щателно анализират колебанията, за да разшифроват пазарните настроения и да предвидят бъдещите тенденции.

Халвинг събитие

Очакванията се увеличават, тъй като през второто тримесечие на 2024 г. ще се проведе и халвинг събитието на BTC. В исторически план събитията, свързани с халвинга, предизвикват ръстове и преоценки в Биткойн общността. Експертите подчертават въздействието на събитието върху баланса между търсенето и предлагането и потенциала му да повлияе значително на пазарната динамика.

Експертни прозрения

Прогнози на познати фигури в сферата на криптовалутите, като Хънтър Хорсли, главен изпълнителен директор на Bitwise, предоставят ценни гледни точки за бъдещето на Биткойн. Хорсли хвърли светлина върху значението на халвинг събитието и последиците от него за предложението за стойност на Биткойн, като според него това ще бъде най-важният халвинг в историята.

Заключение

С напредването на второто тримесечие се очаква напрежението, стратегическите маневри и непредсказуемостта да характеризират пътуването на Биткойн. Всяко развитие, независимо дали от Федералния резерв или в рамките на криптовалутната общност, притежава потенциала да оформи траекторията на Биткойн през следващите месеци.

Докато участниците се ориентират в този динамичен пейзаж, същността на Биткойн като децентрализирана дигитална валута остава непоклатима, предлагайки както предизвикателства, така и възможности за инвеститорите и ентусиастите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

3 ключови съвета при инвестицията в криптовалути

Участието в спекулативния свят на криптовалутите изисква подготвено мислене. Това е сфера, в която волатилността и рискът са постоянни величини, неподходящи за тези, които лесно се влияят от колебанията на пазара или манталитета на общността.

20.04.2024 19:00 2 мин. четене

Ето какво ще движи крипто пазарите след халвинга

В доклад от четвъртък Coinbase (COIN) подчерта, че траекторията на пазарите на дигитални активи след халвинга на Биткойн (BTC) е по-вероятно да бъде повлияна от макроикономически фактори, въпреки силните основи на криптовалутите.

20.04.2024 15:43 1 мин. четене

Биткойн се възстановява от скорошния срив след ескалацията на напрежението в Близкия изток

Биткойн се възстановява през последните дни, отчасти поради факта, че напрежението на геополитическия фронт намаля, облекчавайки по-ранните резки спадове на пазара на криптовалути.

20.04.2024 14:09 1 мин. четене

Биткойн: Какво разкрива коефициентът на нереализираните печалби за инвеститорските стратегии

В скорошен анализ на X, направен от Ки Йонг Джу, основател и главен изпълнителен директор на CryptoQuant, се разглеждат текущите нереализирани печалби, притежавани от различни групи Биткойн китове и миньори, въз основа на он чейн данни.

20.04.2024 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.