НАЧАЛО Други

Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

юли 30, 2022 20:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

Крипто революцията е тук и сега! Сега е и времето да се засеят семената на успеха за следващите поколения инвеститори, предприемачи и обществото.

Затова и Кибернация решава да създаде второто си крипто събитие и то във форма по-находчива от всякога! Стотици хора вярващи в технологията и виждащи бъдещето през една призма се събират отново, за да обменят опит, идеи, да получат достъп до ценна информация, да установят контакти и да се забавляват.

 „Ние сме КиберХора, най-голямата активна общност в България за крипто финанси и блокчейн услуги.“ – казва Иван Драганов, основател на КиберХора.

Дискутираме и образоваме хора с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция.

КиберХора започват през 2020 г. и днес помагат на все повече начинаещи инвеститори да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Старанието им се простира все по-надалеч, като КиберХора се събират с един млад и амбициозен екип, с които създават първото по рода си крипто събитие на кораб в България – КИБЕРНАЦИЯ Yacht Club. Откриването му ще бъде в GLAMOUR – Beach House в к.к. Свети Влас, където посетителите ще чуят музикални изпълнения и вдъхновяващи лекции от успели в тази сфера хора. В духа на предприемачеството КиберХора ще се опитат да помогнат на 3 български стартъпа, за да бъдат стъпка по-близо към реализирането на своята крипто идея в България.

Всеки, който дойде на събитието ще разбере повече за Биткойн, NFT, WEB 3.0., изкуствения интелект и как той ще промени блокчейн пространството завинаги, смарт договори и какво прави една валутa наистина успешна. Ще се разгледа какво място имат те в инвестиционния портфейл, както и как се купуват, съхраняват и как се разпознава риска в проекти на различни етапи. Ще имате възможност да се срещнете със създатели на успешни NFT проекти, като те ще споделят техния ноу-хау. Очаквайте награди за най-големите късметлии!

Втората част на събитието се пренася на кораба TATTOO, където купонясването продължава и с раздаване на награди – четирицифрен Giveaway за един победител, а за други екскурзия, нетуъркинг среда и още много други!


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум Класик набира скорост – над $1.5 милиарда се вливат в криптовалутата


 Към целите на събитието спада и обсъждане на най-важната информация от индустрията в контекста на случващото се в последните месеци, сплотяване на членовете на крипто общността чрез интерактивни предизвикателства. Всичко това е подкрепено с подбрани храни и напитки!

Избрахме приятна за сезона локация, която е яхтеното пристанище на к.к. Свети Влас, за да добавим запомняща се и сплотяваща атмосфера„- въодушевено допълва Иван.

Заповядайте на събитието ни на 27 август 2022 (събота), яхтено пристанище Марина Диневи – Свети Влас. Първа част: Откриване в GLAMOUR – Beach House от 17:00ч ,  Втора част: TATTOO PARTY BOAT от 21:00ч , Трета част: Изненада. Закупете билети тук: Линк

Първото събитие се проведе през май в EXE CLUB – гр. София. Събраха се над 300 човека и спонсори на събитието раздадоха над 7,500лв. на участниците. На КиберХора се доверяват утвърдени крипто компании като NEXO, Altcoins.BG, CRYPTOBORSI, EVEDO, xChange.bg и vEMPIRE, всички от които спонсорират събитието.

VIP гости с дългогодишна история в крипто средите, както и известни режисьори, инфлуенсъри, инвеститори и предприемачи са част от събитието. КиберХора реализират ПЪРВОТО в България крипто парти, livestream в Youtube с обща гледаемост за вечерта от 1,200 човека.

Очакваме ви на предстоящото събитие – КИБЕРНАЦИЯ Yacht Club

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене