НАЧАЛО Други

Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

юли 30, 2022 20:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

Крипто революцията е тук и сега! Сега е и времето да се засеят семената на успеха за следващите поколения инвеститори, предприемачи и обществото.

Затова и Кибернация решава да създаде второто си крипто събитие и то във форма по-находчива от всякога! Стотици хора вярващи в технологията и виждащи бъдещето през една призма се събират отново, за да обменят опит, идеи, да получат достъп до ценна информация, да установят контакти и да се забавляват.

 „Ние сме КиберХора, най-голямата активна общност в България за крипто финанси и блокчейн услуги.“ – казва Иван Драганов, основател на КиберХора.

Дискутираме и образоваме хора с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция.

КиберХора започват през 2020 г. и днес помагат на все повече начинаещи инвеститори да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Старанието им се простира все по-надалеч, като КиберХора се събират с един млад и амбициозен екип, с които създават първото по рода си крипто събитие на кораб в България – КИБЕРНАЦИЯ Yacht Club. Откриването му ще бъде в GLAMOUR – Beach House в к.к. Свети Влас, където посетителите ще чуят музикални изпълнения и вдъхновяващи лекции от успели в тази сфера хора. В духа на предприемачеството КиберХора ще се опитат да помогнат на 3 български стартъпа, за да бъдат стъпка по-близо към реализирането на своята крипто идея в България.

Всеки, който дойде на събитието ще разбере повече за Биткойн, NFT, WEB 3.0., изкуствения интелект и как той ще промени блокчейн пространството завинаги, смарт договори и какво прави една валутa наистина успешна. Ще се разгледа какво място имат те в инвестиционния портфейл, както и как се купуват, съхраняват и как се разпознава риска в проекти на различни етапи. Ще имате възможност да се срещнете със създатели на успешни NFT проекти, като те ще споделят техния ноу-хау. Очаквайте награди за най-големите късметлии!

Втората част на събитието се пренася на кораба TATTOO, където купонясването продължава и с раздаване на награди – четирицифрен Giveaway за един победител, а за други екскурзия, нетуъркинг среда и още много други!


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум Класик набира скорост – над $1.5 милиарда се вливат в криптовалутата


 Към целите на събитието спада и обсъждане на най-важната информация от индустрията в контекста на случващото се в последните месеци, сплотяване на членовете на крипто общността чрез интерактивни предизвикателства. Всичко това е подкрепено с подбрани храни и напитки!

Избрахме приятна за сезона локация, която е яхтеното пристанище на к.к. Свети Влас, за да добавим запомняща се и сплотяваща атмосфера„- въодушевено допълва Иван.

Заповядайте на събитието ни на 27 август 2022 (събота), яхтено пристанище Марина Диневи – Свети Влас. Първа част: Откриване в GLAMOUR – Beach House от 17:00ч ,  Втора част: TATTOO PARTY BOAT от 21:00ч , Трета част: Изненада. Закупете билети тук: Линк

Първото събитие се проведе през май в EXE CLUB – гр. София. Събраха се над 300 човека и спонсори на събитието раздадоха над 7,500лв. на участниците. На КиберХора се доверяват утвърдени крипто компании като NEXO, Altcoins.BG, CRYPTOBORSI, EVEDO, xChange.bg и vEMPIRE, всички от които спонсорират събитието.

VIP гости с дългогодишна история в крипто средите, както и известни режисьори, инфлуенсъри, инвеститори и предприемачи са част от събитието. КиберХора реализират ПЪРВОТО в България крипто парти, livestream в Youtube с обща гледаемост за вечерта от 1,200 човека.

Очакваме ви на предстоящото събитие – КИБЕРНАЦИЯ Yacht Club

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене

BlockFi ще продава майнинг оборудването си, за да покрива дългове

Изглежда, че вече несъществуващата компания за криптовалутни заеми BlockFi възнамерява да се освободи от дългове на стойност около $160 милиона, които са гарантирани от около 68,000 машини за добив на Биткойн, като част от процесите за подаване на молба за защита от фалит.

януари 26, 2023 9:11 2 мин. четене