НАЧАЛО Алткойни

Какво да очакваме от Polkadot (DOT) през 2023 г. ?

декември 20, 2022 19:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от Polkadot (DOT) през 2023 г. ?

Мрежата Polkadot (DOT) проведе последния си разговор с общността, който беше изпълнен с интересни теми, разработки и общ поглед върху това, което може да се очаква през 2023 г.

Според разговорът с общността на Polkadot, мрежата все още гради своето бъдещето. Една от най-важните теми, които се коментираха, беше придобиването на оракулската услуга Acurast.

Освен това Polkadot планира да засили присъствието си в метавселената. Благодарение на MetaverseNW Pioneer 0.0.13 мрежата може да настоява за повече проекти свързани с въпросния сектор за напред.

Може ли актива да избегне падението?

Kриптовалута на Polkadot, DOT, се движеше по меча траектория през по-голямата част от 2022 г. Към момента на писане на статията DOT се търгува на цена от около $4.6, което представлява спад от около 10% през последните три дни.

Интересното за DOT беше, че след понижението си актива остана почти свръхпродаден. Следователно съществува вероятност да се наблюдава възобновяване на бичото търсене, което ще породи облекчително рали.

Понижението на цената на криптовалутата отразява спада на обема ѝ през последните няколко дни. Въпреки това метриката на обема на актива регистрира леко повишение през последните 24 часа. Смята се, че това също може да отразява завръщането на известно биче търсене.

Търсенето беше очевидно и в други области. Например търсенето на DOT на пазара на деривати изглежда се е подобрило леко през последните два дни. Това можеше да се дължи на повишаването на ставките за финансиране на Binance и DYDX.

Цената на DOT демонстрира слабо повишение през последните два-три дни. Поглед към пазарната капитализация на актива разкри, че тя е спаднала с над $100 милиона към 19 декември. Може би това е знак, че биковете все още не са готови да вземат превес.

Какво да очакваме от Polkadot през 2023 г. ?

Ако DOT продължи по траекторията си от 19 декември, това може да доведе до слабо търсене, което да попречи на възстановяването на токена през първата половина на тази седмица. 

Въпреки че представянето на DOT все още е несигурно, последния разговор с общността на проекта потвърди ангажираността на и екипа и визията им за бъдещето.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене