НАЧАЛО Алткойни

Как инвеститор превърна 35 ETH в 1,500 ETH

декември 3, 2022 9:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как инвеститор превърна 35 ETH в 1,500 ETH

За "умни пари" обикновено се смятат портфейлите в мрежата, които драстично увеличават стойността си в рамките на няколко месеца въпреки текущите пазарни условия.

Повечето от тези портфейли изпълняват необичайни и сложни сделки. Един от тях е направил около 1,500 ETH за сравнително кратък период от време.

Първоначално въпросният адрес е изтеглил 35 ETH от Binance, които са стрували около $43,000 по това време, като средната цена на монета е била $1,241 – стойност, близка до тази, която наблюдаваме в момента при Етериум.

След това той ефективно е търгувал с BAO токени, които са сравнително малки и не толкова волатилни токени, които се движеха в тесен търговски диапазон от март до ноември, докато не се сринаха драматично, губейки по-голямата част от стойността си. Въпреки това гореспоменатия трейдър лесно спечелил 58 ETH, търгувайки с алткойна.

Търговията с токена BAO не можа да донесе на адреса достатъчно инерция, за да подхрани силния растеж на сметката, поради което търговецът премина към по-волатилна и рискова стратегия за търговия, избирайки токени като POOL, YAM, APE и дори меме токена ELON.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?


Стратегията за търговия се основаваше предимно на краткосрочно и средносрочно държане на гореспоменатите активи като най-вероятно се разчиташе на технически анализ, а не на фундаментални проучвания. Характерът на токена, който споменахме, е различен от този, който имат проекти като Етериум, Link или дори Solana. По-голямата част от стойността им се състои в спекулативното търсене, а не в използването и вътрешната стойност.

С печеливш коефициент от 76% адресът успешно прехвърли всичките си средства в USDC и след това го обменил за ETH като потенциално се опитал отново да увеличи стойността на портфейла.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене