НАЧАЛО Алткойни

Как инвеститор превърна 35 ETH в 1,500 ETH

03.12.2022 9:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как инвеститор превърна 35 ETH в 1,500 ETH

За "умни пари" обикновено се смятат портфейлите в мрежата, които драстично увеличават стойността си в рамките на няколко месеца въпреки текущите пазарни условия.

Повечето от тези портфейли изпълняват необичайни и сложни сделки. Един от тях е направил около 1,500 ETH за сравнително кратък период от време.

Първоначално въпросният адрес е изтеглил 35 ETH от Binance, които са стрували около $43,000 по това време, като средната цена на монета е била $1,241 – стойност, близка до тази, която наблюдаваме в момента при Етериум.

След това той ефективно е търгувал с BAO токени, които са сравнително малки и не толкова волатилни токени, които се движеха в тесен търговски диапазон от март до ноември, докато не се сринаха драматично, губейки по-голямата част от стойността си. Въпреки това гореспоменатия трейдър лесно спечелил 58 ETH, търгувайки с алткойна.

Търговията с токена BAO не можа да донесе на адреса достатъчно инерция, за да подхрани силния растеж на сметката, поради което търговецът премина към по-волатилна и рискова стратегия за търговия, избирайки токени като POOL, YAM, APE и дори меме токена ELON.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?


Стратегията за търговия се основаваше предимно на краткосрочно и средносрочно държане на гореспоменатите активи като най-вероятно се разчиташе на технически анализ, а не на фундаментални проучвания. Характерът на токена, който споменахме, е различен от този, който имат проекти като Етериум, Link или дори Solana. По-голямата част от стойността им се състои в спекулативното търсене, а не в използването и вътрешната стойност.

С печеливш коефициент от 76% адресът успешно прехвърли всичките си средства в USDC и след това го обменил за ETH като потенциално се опитал отново да увеличи стойността на портфейла.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и криптовалутите по пътя на глобалното приемане

Бивш анализатор на Bloomberg предположи, че основите на анализа на блокчейн сектора показват тенденция към широко приемане на криптовалутите.

01.03.2024 19:35 2 мин. четене

Ripple обвинени в манипулиране на цената на XRP чрез ботове

Появиха се твърдения, че Ripple може да е използвала автоматични ботове, за да повлияе на цената на XRP. Тези твърдения произтичат от документи, споделени от крипто следователят Darkhorse, които хвърлят светлина върху сложните стратегии, използвани за въздействие върху пазарната стойност на XRP през 2015 и 2016 г.

01.03.2024 16:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, които да следите следващата седмица

Тъй като седмицата на пазара на криптовалути е към своя край, някои активи се открояват като потенциално изгодни възможности за покупка през следващата седмица, особено като се има предвид, че в момента цената им е под $5 за токен.

01.03.2024 14:30 2 мин. четене

2 алткойна, които могат да скочат след корекция на Биткойн

Инвеститорът Брайън Кели изрази загриженост относно възможността Биткойн (BTC) да претърпи значителна пазарна корекция, след като надхвърли границата от $60,000.

01.03.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.