НАЧАЛО Други

Как криптовалутите могат да се интегрират в онлайн залозите?

април 10, 2023 7:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как криптовалутите могат да се интегрират в онлайн залозите?

Годишните изчисления за употреба на криптовалути в света ще изненадат всички с повишение от близо 36.6 % на година.

Това е впечатляващ резултат и сигурно има достатъчно хора с дигитален портфейл, но Nostrabet.com ни запознава и с още една интересна възможност – употребата на криптовалути в хазартната индустрия. Присъствието на онлайн крипто оператори за спортни прогнози също не разочароват, особено след като забележим, че при тях има подобен ръст. 

Повишаването и интереса за използване на тези средства в една от най-големите и технологични индустрии може да ни впечатли. Скокът на направени залози през първото тримесечие на 2021 г. е бил 1.704 милиарда евро в криптовалути, а през 2022 г. ще открием, че вече е с размер от 2.327 милиарда. Това са цифри, които показват ясно и потенциала на подобни средства, а преди всичко ще открием, че зад всички трансфери стоят някои от най-големите крипто букмейкъри. 

Развитието на хазартните платформи

Такива могат да бъдат фирми като Kambi, SBTech и Entain, които предоставят нови възможности, оперират или глобално или на доста пазари, получават лицензи и освен всичко си партнират с някои други големи компании в спорта. А това ясно показва, че докато има скептици, индустрията не само се развива, но и демонстрира нови успехи не само на годишна база, а и на тримесечие. Не трябва да очакваме, че всичко винаги е розово – присъствието на различни бетинг компании, опериращи с дигитални валути, може да се забавя значително от по-мащабната индустрия. 

Трябва да приемем, че в хазартната дейност именно технологията е водеща, но спокойно забелязваме, че тук говорим за възможности и по всичко личи, че пазарът тепърва ще се развива. Конкуренцията също е убийствена, което по някакъв начин затруднява или премахва изцяло по-старите играчи. Това също трябва да ни подсказва, че криптовалутите не само са на път да се налагат, но може би ще изместят и стандартните средства за игра. Възможно ли е да допуснем нещо подобно? 

Не трябва да очакваме чудеса за един ден, индустрията има нужда от нови технологии, с тях идва и нуждата от инвеститори. Онлайн хазартната индустрия започва своята дейност в Европа около средата на 90-те години, а крипто букмейкърите присъстват от близо 12 години – неравностойна конкуренция е и не позволява да бъдем толкова категорични със заключенията. Позволява ни да бъдем оптимисти относно факта, че лобито на криптовалутите и самите букмейкъри се разширява и показва редица предимства.


READ MORE: “Политиката на централните банки може да доведе до финансов колапс”


Приемете и още един елемент, който бихте могли да изпуснете – това продължава да е поле за инвестиция, както и за създаването на криптовалути на букмейкъри. Все пак преди няколко години видяхме, че спортни клубове по футбол създадоха свои криптовалути, с които да се пазаруват различни сувенири от спортните магазини, да се резервират билети и още много други. А сега си представете букмейкър, който да предлага своя криптовалута на свободния пазар, а зад него стои една от много успешните индустрии в дигиталното пространство от последните няколко десетилетия. 

Играй отговорно

Да, това би била една добра идея, но все още продължаваме да стоим малко по-далече от тези стъпки. Подобни маневри изискват време и няма как да се родят за един ден или една година. В този ред на мисли искаме да подчертаем, че всяка една спортна прогноза и казино игра носят рискове. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. 

Запомнете, че без значение от използваната валута, сигурни печалби не се предлагат и няма как да се предлагат. Всичко, което може да откриете, е шанс за успех, но и шанс за загуба. Играйте с удоволствие и мярка, не е срамно да прекратите своята игра, когато изгубите, срамно е, когато се опитвате да върнете изгубеното, тогава се търпят още по-големи загуби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Пакистан разкри амбициозен план за дигитална валута

Държавната банка на Пакистан наскоро обяви плана си за създаване на дигитална валута, подобна на Биткойн, присъединявайки се към други държави в стремежа им да създадат дигитална валута на централната банка (CBDC).

юни 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Изкуствен интелект: Американски сенатори прокарват законопроекти за технологията

В четвъртък американски сенатори внесоха два двупартийни законопроекта за изкуствения интелект, в които се разглеждат опасенията, свързани с технологията и се цели да се избегне всякаква поява на плагиатство.

юни 10, 2023 13:00 2 мин. четене

Сделката за тавана на дълга ще ускори срива на долара – Рон Пол

Бившият конгресмен Рон Пол предупреди, че приетият наскоро “Закон за фискалната отговорност” ще има тежки последици за американската икономика и ще засегне най-вече американските граждани.

юни 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Robinhood делиства Cardano, Solana и Polygon

Гигантът в търговията Robinhood изключва от списъка няколко известни криптоактива в отговор на това, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) съди Binance и Coinbase за предполагаемо нарушение на законите за ценните книжа.

юни 10, 2023 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.