НАЧАЛО Алткойни

Как крипто трейдър направи 3,900% печалба за 10 минути

03.06.2024 14:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как крипто трейдър направи 3,900% печалба за 10 минути

От началото си в края на октомври продължаващото рали на крипто пазара стана свидетел на многобройни умело осъществени сделки, които доведоха до бързо забогатяване.

През последните седмици няколко сделки дадоха възможност на съобразителни крипто трейдъри да увеличат инвестициите си стотици пъти в рамките само на няколко часа, като на всеки няколко дни се появяват нови успешни примери.

Последният случай се разигра на 2 юни, когато трейдър използва 60 Solana (SOL) токена – на стойност малко под $10,000 по това време – за да придобие близо 90 милиона единици от сравнително нова криптовалута на име HAPPY.

Само 10 минути по-късно същият търговец продаде HAPPY за близо 2,500 SOL, което е приблизително $400,000, както бе отбелязано от Lookonchain.

Като цяло, тази инвестиция скочи с изумителните 3,900%.

HAPPY бе пусната от потребител в X, известен като bazingahappy, който според Lookonchain преди това е инвестирал SOL на стойност около $14,000, за да получи контрол над 79% от общото предлагане на криптовалутата.

Въпреки това, bazingahappy отговори на Lookonchain, за да уточни, че трейдърът, който е изпълнил впечатляващата следка е друг.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.