НАЧАЛО Алткойни

Как инвеститор в меме криптовалута спечели близо $14 милиона за три месеца

16.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как инвеститор в меме криптовалута спечели близо $14 милиона за три месеца

Меме криптовалутата Pepe Coin надмина всички очаквания, като скочи до невиждани висоти, достигайки рекордна цена.

Мемe монетата регистрира забележителен скок от почти 38% през последната седмица, достигайки нов рекорд за всички времена (ATH) от $0.00001097.

Сред забележителното рали на Pepe се появи забележителен кит, който направи значителни печалби, въпреки че не е ранен инвеститор в проекта.

Според данни от Spotonchain адресът на въпросния инвеститор, 0xe7d0, е направил зашеметяващите $13.9 милиона печалба само за три месеца. Въпреки значителния натиск от страна на продавачите, Pepe Coin запази възходящата си инерция, достигайки нов ATH.

За последните 24 часа цената на PEPE се е повишила с 9.92%, а обемът на търговия достигна внушителните $3.81 милиарда.

Данните на Coinglass подчертават скока на открития интерес (OI) до $120.11 милиона и значително увеличение на обема на дериватите до $2.52 милиарда, което показва повишена търговска активност и интерес на инвеститорите към актива.

Въпреки че текущите пазарни тенденции на PEPE изглеждат възходящи, индексът на относителната сила (RSI), който се приближава до територията на свръхкупуване при 75, предполага, че потенциална корекция или обръщане на цените може да е неизбежна.

Независимо от това, Pepe Coin продължава да завладява пазара на криптовалута с впечатляващото си представяне и силно търсене от страна на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.