НАЧАЛО Финтех

Джъстин Сън съобщи за нова разплащателна система, базирана на Tron и ChatGPT

февруари 7, 2023 7:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън съобщи за нова разплащателна система, базирана на Tron и ChatGPT

Джъстин Сън обяви план за децентрализирана платежна рамка, ориентирана към блокчейна на Tron и изкуствен интелект за ChatGPT и OpenAI, която има за цел да революционизира системата на децентрализираните финанси.

Основателят на Tron смята, че с помощта на изкуствен интелект като ChatGPT и OpenAI платежните системи ще станат много по-ефективни.

Като водеща в индустрията децентрализирана финансова инфраструктура за стабилни монети, Tron ще предостави ориентирана към изкуствения интелект децентрализирана платежна рамка за системите с изкуствен интелект #ChatGPT и OpenAI.

Планираната рамка ще обхваща система за смарт договори в блокчейна на Tron, протокол на платежния слой, базов SDK и портал за плащания, базиран на изкуствен интелект.

Според Сън тази система за смарт договори може да се използва за съхраняване на потребителски въпроси и резултати от изкуствен интелект в децентрализираната система за съхранение на файлове BitTorrent BTFS. Той също така добавя, че с тази рамка ще създаде платежна DeFi система, която ще бъде сигурна, надеждна, защитена от подправяне и антицензурна.

Предполага се, че изкуственият интелект ще доразвие сегашната финансова система и ще я изведе на следващото ниво.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо


Новата система ще предлага и ефективен сетълмент в блокчейна на Tron – за да се реализира това обаче, TRX и BTT трябва да постигнат напълно децентрализирано съхранение и управление под формата на DAO.

Освен това Джъстин Сън цели всички токени и проекти, свързани с Tron, да включват системи с изкуствен интелект.

Към момента на писане на статията цените на TRX се колебаят около $0.063, като през последните 24 часа са намалели с 2%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Етериум: Edge браузърът на Microsoft ще интегрира крипто портфейл

Според BleepingComputer, Microsoft разработва нова функция, която ще позволи на потребителите да изпращат и получават крипто активи директно през уеб браузъра на компанията.

март 21, 2023 16:00 1 мин. четене

Шефът на BlackRock е оптимист по отношение на дигиталните активи въпреки рисковете

Лари Финк, главен изпълнителен директор и председател на BlackRock, най-голямата компания за управление на активи в света, изрази вълнението си от развитието на сферата на дигиталните активи в годишното си писмо до инвеститорите, публикувано на 17 март 2023 г.

март 20, 2023 8:00 1 мин. четене

Фед обяви предстоящото стартиране на услуга за незабавни плащания

Федералният резерв на САЩ наскоро обяви предстоящото стартиране на услугата FedNow през юли, която има за цел да позволи на финансови институции от всякакъв мащаб и местоположение да предлагат услуги за незабавни плащания в цялата страна, денонощно и 365 дни в годината.

март 17, 2023 13:00 2 мин. четене

Stripe си осигури $6.5 милиарда в нов кръг на финансиране с по-ниска оценка

Stripe набра $6.5 милиарда в нов кръг на финансиране, който оценява компанията на $50 милиарда и планира да използва средствата, за да осигури ликвидност на служителите и да изпълни данъчните си задължения.

март 17, 2023 10:00 1 мин. четене