НАЧАЛО Алткойни

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

Проектът отбелязва този ръст в резултат на бързо нарастващия интерес и възприемане на изкуствения интелект в различни индустрии.

Само за една седмица токенът на проекта (AGIX) скочи от най-ниската стойност от $0.16 до $0.46 – увеличение от 187%.

SingularityNET има за цел да създаде пазар, базиран на блокчейн, който предлага широк спектър от услуги в областта на изкуствения интелект – от отделни алгоритми за изкуствен интелект до самостоятелни приложения за изкуствен интелект.

Екипът, който стои зад проекта, работи неуморно за изграждането на екосистема от проекти, които ще стимулират растежа и използването на токени в областта на децентрализираните финанси (DeFi), роботиката, биотехнологиите, игрите, медиите и ИИ на корпоративно ниво.

Проектът също така отбеляза значително постижение по отношение на транзакциите, като през неговия блокчейн мост SingularityNET са изпратени над 200 милиона токена.

Този мост е проектиран така, че да дава възможност на притежателите на криптовалути да прехвърлят лесно токени между мрежите на Етериум (ETH) и Cardano (ADA).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Турбуленциите на пазара ще действат в полза на актива, твърди М. Сейлър


Проектите за изкуствен интелект набират скорост

SingularityNET не е единственият криптоактив с фокус върху изкуствения интелект, който напоследък бележи експлозивен растеж.

Друга платформа, която има за цел да съчетае силата на изкуствения интелект и блокчейн технологията, Fetch.ai (FET), също отбеляза значителни печалби. Само през последната седмица цената на токена на Fetch.ai скочи от $0.26 до връх от $0.47, отбелязвайки впечатляващо увеличение от 80%.

Fetch.ai е децентрализирана платформа, която използва силата на ИИ и блокчейн технологията, за да създаде цифрова среда, в която данните и изчислителните ресурси могат да се търгуват и споделят ефективно.

Целта на платформата е да създаде по-справедливо и устойчиво бъдеще, в което данните се използват в полза на всички участващи страни, а не се контролират от няколко големи корпорации.

Неотдавнашният скок на интереса и приемането на криптоактиви, фокусирани върху ИИ, като SingularityNET и Fetch.ai, подчертава нарастващото признание на потенциала на технологията да трансформира различни индустрии. Тъй като все повече компании възприемат тези решения, вероятно ще наблюдаваме продължителен растеж в това пространство през следващите години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене