НАЧАЛО Други

Известен порно сайт добавя плащане с Litecoin

май 31, 2018 20:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Известен порно сайт добавя плащане с Litecoin

VRPorn.com, уеб сайт, който твърди, че е номер едно, когато става дума за порнографската виртуална реалност, наскоро започна да приема Litecoin плащания, според страницата си за премиум абонаменти.

Уеб сайтът изглежда използва процесора за плащания с криптовалути GoCoin. По-специално, GoCoin позволява на компаниите да приемат различни дигитални валути, а не само Litecoin. Както е посочено, сайтът за резервации за пътуване CheapAir наскоро започна да приема Биткойн Кеш , Litecoin и Dash , като използва същия процесор за обработка на плащания.

През април, създателят на Litecoin, Чарли Лий, се свърза с най-големия порнографски сайт в света, Pornhub, за да види, че дали ще се интересуват от приемането на LTC, след като беше разкрито, че си партнират с ориентирана към неприкосновеността криптовалута Verge (XVG).

В публикацията си Лий поиска от компанията да се свърже с него и докато Pornhub решиха да се пошегуват с него, като го питат дали ще продаде всичките си LTC.

Уебсайтът не е публикувал официално изявление, въпреки криптовалутата на Лий е опция за плащане на тяхната страница.

Порно индустрията очевидно е започнала да приема криптовалути в широк мащаб, тъй като все по-голям брой платформи съобщават, че приемат крипто. Наскоро Vice Industry Token (VIT) разкри, че ще бъде включен в двадесет уебсайта за възрастни като част от партньорство. Един от тези уебсайтове е този на предполагаемата любовница на Доналд Тръмп, Сторми Даниелс.

VIT токена е специално създаден за порно индустрията, тъй като позволява на потребителите да печелят, докато консумират съдържание. Парите, които печелят, могат да се използват, за да се плати премиум за съдържание на прикрепени уеб сайтове. От друга страна, Litecoin е създаден да бъде среброто, докато златото е Биткойн.

Докато броят на потребителите, които достигат до VRPorn.com, е неясен, партньорството на Verge с MindGeek и Сторми Даниелс помага на криптовалутите да достигат до милиони потенциални нови потребители ежедневно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене