НАЧАЛО Други

Известен порно сайт добавя плащане с Litecoin

май 31, 2018 20:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Известен порно сайт добавя плащане с Litecoin

VRPorn.com, уеб сайт, който твърди, че е номер едно, когато става дума за порнографската виртуална реалност, наскоро започна да приема Litecoin плащания, според страницата си за премиум абонаменти.

Уеб сайтът изглежда използва процесора за плащания с криптовалути GoCoin. По-специално, GoCoin позволява на компаниите да приемат различни дигитални валути, а не само Litecoin. Както е посочено, сайтът за резервации за пътуване CheapAir наскоро започна да приема Биткойн Кеш , Litecoin и Dash , като използва същия процесор за обработка на плащания.

През април, създателят на Litecoin, Чарли Лий, се свърза с най-големия порнографски сайт в света, Pornhub, за да види, че дали ще се интересуват от приемането на LTC, след като беше разкрито, че си партнират с ориентирана към неприкосновеността криптовалута Verge (XVG).

В публикацията си Лий поиска от компанията да се свърже с него и докато Pornhub решиха да се пошегуват с него, като го питат дали ще продаде всичките си LTC.

Уебсайтът не е публикувал официално изявление, въпреки криптовалутата на Лий е опция за плащане на тяхната страница.

Порно индустрията очевидно е започнала да приема криптовалути в широк мащаб, тъй като все по-голям брой платформи съобщават, че приемат крипто. Наскоро Vice Industry Token (VIT) разкри, че ще бъде включен в двадесет уебсайта за възрастни като част от партньорство. Един от тези уебсайтове е този на предполагаемата любовница на Доналд Тръмп, Сторми Даниелс.

VIT токена е специално създаден за порно индустрията, тъй като позволява на потребителите да печелят, докато консумират съдържание. Парите, които печелят, могат да се използват, за да се плати премиум за съдържание на прикрепени уеб сайтове. От друга страна, Litecoin е създаден да бъде среброто, докато златото е Биткойн.

Докато броят на потребителите, които достигат до VRPorn.com, е неясен, партньорството на Verge с MindGeek и Сторми Даниелс помага на криптовалутите да достигат до милиони потенциални нови потребители ежедневно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене