НАЧАЛО Други

Изпълнително лице от Microsoft вече е CTO на Binance

април 4, 2022 0:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изпълнително лице от Microsoft вече е CTO на Binance

Борсата за криптовалути Binance нае бившия вицепрезидент на Microsoft Рохит Уад за нов главен технологичен директор на компанията.

В блог публикация Binance разкри, че Уад е главен технически директор от един месец и ще бъде натоварен с проектиране на мащабируеми, съвместими и бързи Web3 услуги и решения.

Освен това той ще отговаря за наблюдението на сигурността, стабилността и ликвидността на борсата. 

С новата си роля бившият изпълнителен директор на Microsoft ще помогне на Binance да спазва регулаторните изисквания в крипто пространството.

В първите дни на Уад в борсата, Binance отбеляза, че техническият директор е работил на заден план, правейки наблюдения относно новата му роля.

В друга публикация Уад сподели, че потенциалът, представен от Web3, е огромен, следователно, на което се дължи решението да се присъедини към Binance.

Докато все още сме в [ранните етапи], вече има технологии, които могат драстично да опростят тази неефективност. Web3 е вълнуващ и аз съм супер развълнуван да се присъединя към Binance, за да ръководя глобалния технологичен екип. 

Web3 се разраства бързо, както и нашият екип. Имаме няколкостотин инженерни и продуктови роли, отворени по целия свят.

Уад преди това е работил като инженерен директор във Facebook и Google. Докато беше в Microsoft, той игра важна роля в създаването и развитието на Microsoft Teams и Skype.

Прочети Още: Раул Пал има големи очаквания за Solana (SOL)

През последните месеци Binance подсили своя Web3 екип, като направи стратегически попълнения. Заедно с Уад, борсата обяви и включването на Майур Камат, бивш вицепрезидент на Agoda, като продуктов ръководител. На Камат е възложена продуктовата стратегия, пътна карта и развитие на Binance, като настоява за масово приемане на криптовалути и намалява бариерата за навлизане пред Web3 технологията.

Фокусът върху наемането на персонал за Web3 подчертава надпреварата за получаване на най-добрите таланти в сферата на нововъзникващите технологии. По-специално, потенциалът, представен от метавселената и Web3, доведе до конкуренция сред водещите технологични компании.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене