НАЧАЛО Други

ИТ гигантът GMO отчита увеличение в приходите

ноември 14, 2018 17:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ИТ гигантът GMO отчита увеличение в приходите

Японският технологичен гигант GMO Internet публикува доклада си за третото тримесечие. Според доклада, ИТ компанията регистрира непрекъснати жизнеспособни резултати в своите крипто-свързани бизнеси.

Резултат с изображение за gmo group

Докладът разкрива, че в рамките на една година от операцията на GMO в бизнеса, свързан с крипто, като производството на оборудване за копаене и криптообмен, те натрупват 2,6 милиарда йени, което представлява приходи от $22,8 милиона през третото тримесечие.

Преди няколко месеца, ИТ гигантът стартира платформа за криптообмен – GMO coin, коeто е третия им обмен. Също така са ангажирани със съоръженията за копаене, с които са се добили повече от 3000 BTC и повече от 660 BCH, откато са започнали.

Преди старта на новия криптообмен, GMO предлагат два криптообмена и търговски услуги. Тези съществуващи услуги са брокерски, наречени „услуги за продажба“ и маржин търговия, което също се нарича услуга „форекс виртуална валута“.

Според описанието на обмена за търговия на живо, потребителите могат да гледат всички дейности, които се извършват от двата края:

На борсата всички поръчки се показват като информация за борда. Тъй като можете да видите всички количества поръчки, можете да търгувате, докато виждате покупателното и продажно търсене на инвеститори, различни от самите вас.

Въпреки че услугите за първични токени поддържат цифрови валути като BTC, ETH, BCH, LTC и XRP , платформата за търговия на живо поддържа единствения биткойн. Тя има такса от 0% за производителя и такса от 0.01% за получателя, без такси за теглене. Тя също така позволява на търговците да купуват и продават около 2 BTC в една поръчка и 1000 BTC на ден.

Тази нова платформа вече има около 208 000 потребители, търгуващи около 89 милиарда йени, което се равнява на $781 милиона миналия месец. Печалбата, отчетена от ИТ компанията от тази платформа, е около 34,4% от тримесечието (QoQ).

В средата на тази година, GMO Internet пусна машина за добив, GMO Miner B3. Неговата минимална хеш мощност от 33 TH/s позволява на потребителите да максимизират консумацията на хеш в тяхната локация. Копачката може да направи до 33 трилиона хеш изчисления за секунда.

Характеристики нa GMO копачките

– Захранващо устройство (PSU)

* Изисквания към напрежението: 200V (100-240 V)

– Поддържа онлайн актуализацията на софтуера

– Онлайн мониторинг на добивни операции (с API)

– Поддържа онлайн откриването като мярка против кражба

– Автоматизирани температурни сензори

* Автоматично регулирайте хеш рейта, ако се открие необичайна температура, за да се предотврати прегряване на машината

– Клиентите могат да се присъединят към добивния басейн GMO POOL (без първоначална цена – все още предстои да се вземе такса)

– 180-дневен гаранционен период (клиентите ще трябва да плащат за ремонти след изтичане на гаранцията)

Общият хеш рейт при GMO се увеличава до 459 PH/s през август. Общо 510 BTC и 25 BCH бяха добити през август, а компанията също е добила 2,984 BTC и 661 BCH от старта.

Доклад от компанията разкрива, че работи за увеличаване на хеш рейта до декември:
Ю

Нашите хеш рейтове се увеличават от края на юли, откакто създадохме още съоръжения за копаене. Нашият план е да видим, че нивото на хеш рейт надхвърля 800 PH/s до края на декември.

Въпреки че компанията планираше да отвори повече платформи, тя не успя да постигне това поради някои електрически проблеми.

Въпреки че разширението и копачките се развиват според планираните и регистрирани продажби от 1,2 милиарда йени, доходността от добива намалява поради влошаването на макроикономическата среда, като например стагнацията на цената на Биткойн , както и увеличаването на хеш рейта.

След Coincheck хака през януари, компанията получи поръчка за подобрение от страна на японската агенция за финансови услуги. Тази поръчка гарантира, че GMО трябва да повиши качеството на услугите си и да предостави доклад за своята система за управление на риска на крипто регулиращия орган в страната.

Исторически резултатите от Q3 за GMO

Този доклад показва резултати през Q3 в горната снимка.

В тази снимка се виждат резултатите от Юни до Септември.

Докладът показва представянето на GMO през третата четвъртина на годината и пречките, с които са се сблъскали.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене