НАЧАЛО Биткойн

Истинският бичи пазар за Биткойн и Етериум тепърва започва според анализатор

24.05.2024 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Истинският бичи пазар за Биткойн и Етериум тепърва започва според анализатор

Известен анализатор предполага, че пазарът на криптовалути е на ръба на следващия си бичи цикъл (или може би продължението на настоящия).

Псевдонимният анализатор Kaleo твърди, че истинският бичи пазар тепърва ще започва.

Според Kaleo Биткойн (BTC) в момента е във фазата си на натрупване след халвинг и се подготвя за значително рали, потенциално достигайки възходяща цел до $200,000. Той отбелязва, че всеки основен бичи пазар е претърпял намаление на процентния ръст от най-високата стойност на предишния цикъл (ATH), като всяко движение на ATH намалява с приблизително 3.5 пъти. Ако този модел се запази, Kaleo прогнозира, че ATH за BTC в този цикъл ще варира между $150,000 и $200,000.

По отношение на Етериум (ETH), Kaleo вярва, че водещата платформа за смарт договори е готова да скочи до около $12,000 през този цикъл.

Той споменава, че въпреки вълнението около последните развития, графиката показва, че движението на цената на ETH едва започва.

Kaleo също така очаква, че значителни капиталови потоци в Биткойн и Етериум ще предизвикат бум на алткойните. Той очаква, че притокът на пари ще създаде огромни възможности, което ще доведе до процъфтяване на алткойните и децентрализираните приложения (dApps).

Анализаторът посочи, че инвеститорите на дребно тепърва ще навлизат на пазара и съветва да не се обезсърчават хората от пазарните колебания, като подчертава, че подема на пазара тепърва започва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето какво ще определи бъдещата траектория на Биткойн според директора на CryptoQuant

Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията в САЩ определя непосредственото бъдеще на цените на криптовалутите.

14.06.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.