НАЧАЛО Алткойни

Искат от Ripple да спрат с продажбите на тяхното XRP

09.08.2019 12:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Искат от Ripple да спрат с продажбите на тяхното XRP

Крипто инфлуенсър създаде петиция с молба към Ripple да спре да продава XRP.

“Crypto Bitlord” публикува в Twitter петицията пред своите 102 000 последователи в понеделник. До този момент близо 1000 души са се подписали.

Според петицията, рутинната продажба на XRP на Ripple възспира цената на дигиталния актив да се повишава.

„Както знаете, Ripple продължава да дъмпва милиарди XRP на пазара, сривайки цената. Всеки ден има добри новини… нови партньорства с банки и големи компании, но все пак компанията продължава да дъмпва активи.

А сега си представете свят, в който тези монети не се изхвърлят, където купувачите могат да купуват без дъмпинг и понижаване на цените…”

Ripple притежава повече от половината от общото предлагане на XRP, като по-голямата част от средствата им са заключени в ескроу. Всеки месец Ripple освобождава един милиард XRP от ескроу сметката си и продава част от тази сума на крипто борсите и институционалните участници. Продажбите се извършват извънборсово (OTC), което означава, че тези транзакции не се случват на борсите, което от своя страна влияе пряко върху цената на XRP.

Независимо от това, Crypto Bitlord казва, че продажбите на Ripple заливат пазара и предотвратяват покачването на цената на XRP. Ripple продаде $251.51 милиона в XRP през второто тримесечие на тази година и $169.42 милиона през първото тримесечие.

От стартъпът, който е базиран в Сан Франциско, казват, че използват средствата от продажбите, за да захранва компанията си и да стимулират приемането на XRP, и блокчейн екосистемата.

Дъщерното дружество на Ripple, Xpring, инвестира $500 милиона в проекти, базирани на блокчейн, за което вярват, че ще даде тласък на XRP или ще развие индустрията в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.