Home

Инвеститорите трябва да внимават около Сливането на Етериум – Б. Кели

03.09.2022 18:56 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите трябва да внимават около Сливането на Етериум – Б. Кели

Главният изпълнителен директор на компанията за инвестиции в цифрови валути BKCM коментира перспективите пред Етериум преди Сливането.

В епизод на предаването Fast Money сътрудникът на CNBC Брайън Кели спомена, че ETH инвеститорите може да не се радват на толкова големи печалби, колкото очакват, поради механизма за инфлация на ETH.

Мисля, че вероятно е по-скоро “продавай новините”, което може би не е толкова интуитивно, защото в криптовалутите обикновено искате да купувате новините. Но всички купуваха Етериум, защото се впускат в това Сливане и сега ще получите така наречената доходност.

Само да знаете, че това всъщност не е доходност. Просто получавате обратно наградите си за инфлация, така че това е един вид компенсиране на инфлацията във валутата. Всъщност това не е доходност.

Кели очаква, че вълнението на инвеститорите преди преминаването към консенсусен механизъм за доказателство за залог (PoS) неминуемо ще доведе до разпродажба, но предупреждава, че съществува и вероятност от объркване или откровен провал, което може да се отрази негативно на цената на Етериум и на самия проект.

Вероятно има по-висок потенциал за събитие, свързано с продажба на новините около Сливането.

Възможно е също така да възникне техническа неизправност. Не само [това], но има и много въпроси за това какво ще правят приложенията, ако Етериум се форкне отново.

Може да се получи верижно разклонение и сега да има не един, а два или три различни Етериума. Тогава какво ще прави вашия DApp (децентрализирано приложение) и на какво ще работи?

Смятам, че Сливането на Етериум крие повече рискове, отколкото хората си дават сметка за това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Анализатор споделя какво може да предвещае обрат на пазара


Разглеждайки икономиката в по-широк план, анализаторът обсъжда корелацията на криптовалутите със сектора на технологичните акции, като същевременно подчертава фундаменталните разлики между Биткойн и Етериум.

Тя е много висока. Корелацията на Биткойн с Nasdaq е някъде около 60%. Корелацията на Етериум с Nasdaq е някъде около 70% за ротационния период от последните 30 дни. Криптовалутите на практика действат като ETF [борсово търгуван фонд] с 2х ливъридж и тройно Q.

Мисля, че тук има известен нюанс, тъй като самият Биткойн не е технологична акция. Той определено е алтернативна валута. Той е цифрово злато. То ви е необходимо, когато държавата ви унищожи валутата си, както правят много правителства днес.

От друга страна, за Етериум може да се мисли като за технологична акция, защото той ще подрине много от това, което технологичните акции правят днес.

Доколкото тя отнема дневните активни потребители от места като Twitter, Facebook и Google, мисля, че има какво да се каже за това, че Етериум е технологична акция.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн изпитва висока волатилност, след като Байдън отпадна от президентската надпревара

Джо Байдън, настоящият президент на САЩ, обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 г.

21.07.2024 21:35 1мин. четене

Worldcoin са изправени пред обвинения в манипулиране на цените и контрол на пазара

Компанията Worldcoin (WLD) е подложена на критики вследствие на обвинения в манипулиране на цените, които породиха опасения относно интегритета на пазарните ѝ дейности.

21.07.2024 15:00 1мин. четене

Solana проби $170, превъзхождайки Биткойн и Етериум

Solana (SOL) отново е във възход, преминавайки прага от $170, надминавайки Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) през изминалата седмица.

21.07.2024 7:30 1мин. четене

Цената на Dogecoin се покачва на фона на повишената активност на китовете

Наскоро Dogecoin рязко повиши стойността си, като привлече вниманието със значителна седмична печалба.

21.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.