НАЧАЛО Алткойни

Инвеститорите в Tron (TRX) трябва да останат предпазливи

06.12.2022 10:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Tron (TRX) трябва да останат предпазливи

Ценовото действие на Tron (TRX) през изминалата седмица беше изключително вяло, тъй като демонстрира слабост.

Според данни от CryptoQuant индикират за странични движения като RSI на TRX е се върна до неутрална позиция. Това не изключва по-нататъшно понижение на цената.

Към момента на писане на статията TRX се понижи с повече от 1% през последните 24 часа и се търгува около $0.0529 с пазарна капитализация от над $4.8 милиарда. Въпреки това алткойнът може да стане свидетел на негативна промяна в тенденцията като се имат предвид последните няколко събития.

Къде се намира Tron?

Миналата седмица правителството на Доминикана даде на Tron разрешение да емитира националния токен на Доминикана. Това беше оптимистична актуализация, тъй като отразяваше засиленото приемане на Tron в световен мащаб. Джъстин Сън, основателят на блокчейн компанията, също се присъедини към онлайн срещата на Reuters “NEXT Leadership Summit” и даде множество интервюта по темата за “крипто зимата”.

Въпреки това нещата не изглеждаха да работят в полза на TRX що се отнася до метриките. Така например от началото на този месец общата заключена стойност на Tron стана свидетел на спад. Освен това графиката на Santiment разкри още няколко метрики, които сочеха спад на цената.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор


Например през последната седмица активността на Tron в областта на разработките е намаляла. Обемът на TRX също последва подобен тренд и намаля. Освен това активът не успя да привлече интерес и на пазара на деривати, тъй като процентът на финансиране в Binance остана нисък.

Мечките контролират този алткойн

Не само показателите, но и доста пазарни индикатори също подкрепиха мечките. Индексът на паричния поток (Money Flow Index – MFI) на TRX се колебае около зоната на свръхпокупка, което е отрицателен сигнал.

50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) (червена) също e над 20-дневната EMA (зелена), което допълнително увеличава шансовете за низходящ тренд. Въпреки това MACD дава известна надежда за облекчение, като сочи, че биковете засега имат предимство на пазара.

tron/usdt chart

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase все още смята, че има шанс за одобрение на спот Етериум ETF този месец

Крипто борсата Coinbase изчислява, че вероятността SEC да одобри спот ETF на Етериум до края на месеца е между 30% и 40%.

20.05.2024 20:30 2 мин. четене

Тази топ криптовалута може да се срине с над 50% – ето защо

Добре познат анализатор на криптовалути предупреждава, че Chainlink (LINK) може да е изправен пред значителен спад.

20.05.2024 20:00 1 мин. четене

Етериум кит успя да прибере $171 милиона печалба от инвестицията си

Тази седмица е от решаващо значение за Етериум, тъй като Комисията по ценните книжа и фондовите борси ще обяви решението си относно заявленията за спот ETH ETF.

20.05.2024 18:30 1 мин. четене

Цената на Render (RNDR) регистрира спад – китовете разпродават токени

Render (RNDR) претърпя спад на цената от около 10% през последната седмица, на фона на сериозна разпродажба от страна на голям инвеститор.

20.05.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.