НАЧАЛО Алткойни

Инвеститорите в Tron (TRX) трябва да останат предпазливи

декември 6, 2022 10:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Tron (TRX) трябва да останат предпазливи

Ценовото действие на Tron (TRX) през изминалата седмица беше изключително вяло, тъй като демонстрира слабост.

Според данни от CryptoQuant индикират за странични движения като RSI на TRX е се върна до неутрална позиция. Това не изключва по-нататъшно понижение на цената.

Към момента на писане на статията TRX се понижи с повече от 1% през последните 24 часа и се търгува около $0.0529 с пазарна капитализация от над $4.8 милиарда. Въпреки това алткойнът може да стане свидетел на негативна промяна в тенденцията като се имат предвид последните няколко събития.

Къде се намира Tron?

Миналата седмица правителството на Доминикана даде на Tron разрешение да емитира националния токен на Доминикана. Това беше оптимистична актуализация, тъй като отразяваше засиленото приемане на Tron в световен мащаб. Джъстин Сън, основателят на блокчейн компанията, също се присъедини към онлайн срещата на Reuters „NEXT Leadership Summit“ и даде множество интервюта по темата за „крипто зимата“.

Въпреки това нещата не изглеждаха да работят в полза на TRX що се отнася до метриките. Така например от началото на този месец общата заключена стойност на Tron стана свидетел на спад. Освен това графиката на Santiment разкри още няколко метрики, които сочеха спад на цената.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор


Например през последната седмица активността на Tron в областта на разработките е намаляла. Обемът на TRX също последва подобен тренд и намаля. Освен това активът не успя да привлече интерес и на пазара на деривати, тъй като процентът на финансиране в Binance остана нисък.

Мечките контролират този алткойн

Не само показателите, но и доста пазарни индикатори също подкрепиха мечките. Индексът на паричния поток (Money Flow Index – MFI) на TRX се колебае около зоната на свръхпокупка, което е отрицателен сигнал.

50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) (червена) също e над 20-дневната EMA (зелена), което допълнително увеличава шансовете за низходящ тренд. Въпреки това MACD дава известна надежда за облекчение, като сочи, че биковете засега имат предимство на пазара.

tron/usdt chart

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене