НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор

декември 5, 2022 6:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор

Крипто стратег, който правилно прогнозира срива на Биткойн (BTC) през май 2021 г., предвижда стремително издигане на крипто флагманската криптовалута през следващите години.

Псевдонимният анализатор „Dave the Wave“ сподели в Twitter, че Биткойн може да се изкачи до $350,000 до декември 2027 г. въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC).

chart

Според анализатора моделът LGC е създаден, за да следва дългосрочния възходящ тренд на Биткойн на фона на променящите се макроикономически сили.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо тези два алткойна отбелязаха значителни печалби тази седмица


Криптостратегът също така отбеляза, че  LGC моделът се е запазил досега въпреки колебанията в настроенията на инвеститорите.

chart

Максималната стойност на модела служи като историческа съпротива от 2018 г. насам. Графиката също така сочи, че долната граница на модела в момента действа като подкрепа въпреки крайно мечите настроения по отношение на BTC.

Според Dave the Wave LGC може да поддържа очакванията на инвеститорите до по-голяма степен съгласувани с пазарите. Това е особено важно в периодите, когато BTC се търгува близо до горната или долната граница на модела, тъй като дава рамка, по която инвеститорите да моделират очакванията си.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $17,000, като се намира малко над нивото на подкрепа на модела LGC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

2 Отговори на “Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене