НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор

декември 5, 2022 6:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор

Крипто стратег, който правилно прогнозира срива на Биткойн (BTC) през май 2021 г., предвижда стремително издигане на крипто флагманската криптовалута през следващите години.

Псевдонимният анализатор “Dave the Wave” сподели в Twitter, че Биткойн може да се изкачи до $350,000 до декември 2027 г. въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC).

chart

Според анализатора моделът LGC е създаден, за да следва дългосрочния възходящ тренд на Биткойн на фона на променящите се макроикономически сили.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо тези два алткойна отбелязаха значителни печалби тази седмица


Криптостратегът също така отбеляза, че  LGC моделът се е запазил досега въпреки колебанията в настроенията на инвеститорите.

chart

Максималната стойност на модела служи като историческа съпротива от 2018 г. насам. Графиката също така сочи, че долната граница на модела в момента действа като подкрепа въпреки крайно мечите настроения по отношение на BTC.

Според Dave the Wave LGC може да поддържа очакванията на инвеститорите до по-голяма степен съгласувани с пазарите. Това е особено важно в периодите, когато BTC се търгува близо до горната или долната граница на модела, тъй като дава рамка, по която инвеститорите да моделират очакванията си.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $17,000, като се намира малко над нивото на подкрепа на модела LGC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

2 Отговори на “Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.