Home

Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор

05.12.2022 6:27 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор

Крипто стратег, който правилно прогнозира срива на Биткойн (BTC) през май 2021 г., предвижда стремително издигане на крипто флагманската криптовалута през следващите години.

Псевдонимният анализатор “Dave the Wave” сподели в Twitter, че Биткойн може да се изкачи до $350,000 до декември 2027 г. въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC).

chart

Според анализатора моделът LGC е създаден, за да следва дългосрочния възходящ тренд на Биткойн на фона на променящите се макроикономически сили.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо тези два алткойна отбелязаха значителни печалби тази седмица


Криптостратегът също така отбеляза, че  LGC моделът се е запазил досега въпреки колебанията в настроенията на инвеститорите.

chart

Максималната стойност на модела служи като историческа съпротива от 2018 г. насам. Графиката също така сочи, че долната граница на модела в момента действа като подкрепа въпреки крайно мечите настроения по отношение на BTC.

Според Dave the Wave LGC може да поддържа очакванията на инвеститорите до по-голяма степен съгласувани с пазарите. Това е особено важно в периодите, когато BTC се търгува близо до горната или долната граница на модела, тъй като дава рамка, по която инвеститорите да моделират очакванията си.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $17,000, като се намира малко над нивото на подкрепа на модела LGC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Swan Bitcoin прекратява дейностите си по добив на Биткойн

Swan Bitcoin, компания за финансови услуги, специализирана в сектора на Биткойн, обяви, че прекратява своята майнинг дейност и отлага плановете си за първично публично предлагане (IPO).

23.07.2024 17:00 1мин. четене

Проучване: Кой всъщност притежава Биткойн в Америка?

Неотдавнашно проучване на Института „Накамото“ разкри изненадващи данни за демографските характеристики на притежателите на Биткойн (BTC) в Съединените щати, като оспори общите предположения за типичния инвеститор в криптовалута.

23.07.2024 15:30 2мин. четене

Биткойн ще избухне, ако Тръмп спечели – Робърт Кийосаки

Милиардерът инвеститор Робърт Кийосаки отново се застъпи за Биткойн, предполагайки, че евентуалното управление на Тръмп може значително да повиши стойността му.

23.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

2 Отговори на “Биткойн (BTC) до $350,000 според исторически точен анализатор”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.