НАЧАЛО Други

Инвеститорите теглят над $1.4 милиарда от Binance, въпреки доброто представяне на цените

октомври 21, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите теглят над $1.4 милиарда от Binance, въпреки доброто представяне на цените

Криптовалутната борса Binance отбеляза значителен ръст на тегленията - общо $1.4 милиарда в рамките на 24 часа, което показва продължаващите предизвикателства пред платформата.

Забележително е, че данните от DeFillama подчертават нетен отлив от над $1 милиард от борсата. Това се случва на фона на напускания на ръководни кадри и продължаващи регулаторни проблеми.

Според данните на DeFillama основният изтеглен актив е USDT на Tether, възлизащ на $878 милиона, заедно с Биткойн и други криптовалути на стойност приблизително $167 милиона. Тази тенденция съвпада с доклад на Forbes от по-рано тази година, който разкрива, че след обявяването на FTX в несъстоятелност на борсата е имало изходящи потоци на обща стойност $12 милиарда.

Безспорно това беше бурна година за един от най-големите играчи в индустрията за обмен на криптовалути. Binance се оказа обект на засилен регулаторен контрол и преживя напускане на ключов персонал в ключов за компанията период.

Последните данни от DeFillama показват, че Binance е обработила тегления в размер на $1.4 милиарда през последните за 24 часа, което води до нетен отлив от $1 милиард за този период.

Сред изтеглените активи се открояват USDT на Tether, Биткойн, Solana, Tron и XRP. Освен това данните на DeFillama разкриват, че в момента в крипто портфейлите на Binance се съхраняват криптовалути на стойност приблизително $57 милиарда. Това развитие обаче може да отразява по-широки настроения към борсата, особено когато тя се бори с промени в ръководството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Притесненията за долара и ролята на китайската валута

През последните няколко години сред висшите политици от БРИКС нараства загрижеността относно доминиращата роля на долара и неговото въздействие върху макроикономиката на развиващите се пазари.

декември 7, 2023 17:00 4 мин. четене

Съдът одобри признанието за вина на Чанпен Джао

Чанпен Джао наскоро бе признат за виновен от съдия в САЩ по дело, свързано с нарушения на разпоредбите за борба с прането на пари.

декември 7, 2023 16:46 2 мин. четене

Рецесията в САЩ и какво мислят директорите на големите банки

Джейн Фрейзър, главен изпълнителен директор на Citigroup, се присъедини към група на банкови ръководители, които предупреждават за предстоящи трудни времена.

декември 7, 2023 14:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия може да започне “петролна война” срещу САЩ

Саудитска Арабия се сблъсква с предизвикателства при повишаването на цените на петрола чрез съкращаване на производството и може да обмисли значителна промяна в посока към САЩ, според мнението на енергийния експерт Пол Санки.

декември 7, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.