НАЧАЛО Алткойни

Инвеститори купуват стотици NFT карти на Pokemon, издадени в мрежата на Polygon

септември 22, 2023 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститори купуват стотици NFT карти на Pokemon, издадени в мрежата на Polygon

Официалните карти на Pokemon бяха трансформирани в незаменяеми токени (NFT) на платформата Polygon (MATIC), използвайки нейните възможности за мащабиране на втори слой.

Консултантът по дигитални активи, познат под псевдонима “S4mmy.eth” сподели в  X (Twitter), за рязко нарастване на популярността на комплектите от дигитални карти от любимия франчайз на Nintendo, като стотици от тях бързо се разпродадоха в блокчейна на MATIC. Цените на някои от тях дори са се покачили до десетократно.

S4mmy.eth обясни, че тези пакети първоначално са били налични за $5 всеки и са били на произволен принцип, като потенциално са съдържали карти на стойност около $500.

Заинтересованите купувачи можеха да се сдобият с тези пакети, като използват стабилната монета USD Coin (USDC) или кредитна карта. Въпреки това S4mmy.eth отбеляза, че сега пакетите имат базова цена от приблизително $50.

Според консултантът тези дигитални карти потенциално могат да революционизират традиционния модел на колекциониране на физически такива.

S4mmy.eth обаче повдигна въпроса:

Защо да се притесняваме от процеса на отваряне на физическа карта, да се занимаваме с окачествяване, доставка и дигитализация?

Според лицето изборът на дигитален пакет онлайн и последващото му осребряване като карта с оценка PSA9 (или евентуално дори 10) изглежда по-логичен подход.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.