НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор направи впечатляващите 735,800% печалба с тази меме криптовалута

25.05.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор направи впечатляващите 735,800% печалба с тази меме криптовалута

Интелигентен ход на ранен инвеститор превърна малка сума в значително богатство, като капитализира Pepe (PEPE), популярна меме криптовалута.

Придобивайки милиарди PEPE токени малко след стартирането му, въпросният адрес стратегически продал част от притежанията си, което доведе до изключителна печалба от 735,831%.

Друг инвеститор, който държи трилиони PEPE от 2023 г. насам, се радва на възвръщаемост на инвестицията от над 95,000,000%.

Институционални играчи като BlockTower Capital също се възползваха, продавайки значителна част от своите PEPE холдинги за 20% печалба.

Тези истории за успех подчертават доходоносния потенциал на спекулативните инвестициите в криптовалута, стимулирайки повишен интерес и участие на пазара.

Тъй като мемекойните набират сила и показват забележителни движения на цените, инвеститорите са привлечени от техния потенциал за значителна възвръщаемост, макар и със свързани рискове.

Метеоритният възход на PEPE илюстрира динамичната природа на криптовалутния пейзаж и подчертава привлекателността на високорисковите инвестиции с висока възвръщаемост в пространството на дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.