НАЧАЛО Биткойн

Инвеститор направи $65 милиона печалба от търговия с Биткойн

11.12.2023 10:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор направи $65 милиона печалба от търговия с Биткойн

В динамичната сфера на криптовалутите внимателни наблюдатели наскоро отбелязаха стратегическите маневри на голям Биткойн (BTC) инвеститор.

Данните разкриха щателна тенденция в рамките на сделките на адрес, обозначен с “37BnFf. Това проницателно лице или група инициира поредица от пресметнати ходове, започвайки сделки, които обхващат втората половина на 2022 г. досега.

Техният начин на действие е интригуващо прецизен: купуват в периодите на пазарно дъно и извършват стратегически продажби, особено през април и началото на декември.

Интригуващото разкритие се появи, когато Lookonchain, структура за мониторинг на блокчейн, хвърли светлина върху най-скорошните действия за прибиране на печалби. Проницателният кит е прехвърлил зашеметяващите $62.9 милиона, на известната крипто борса Binance.

Въпросните транзакции оставиха на инвеститора остатъчен баланс от 1,455 BTC ($63.16 милиона), като той може да се похвали с впечатляваща обща печалба от приблизително $65 милиона.

 

Интересно е, че проверката на Lookonchain не спря при това разкритие. В техния анализ изплува още един Биткойн ентусиаст.

Този инвеститор използва подобен подход: придобива Биткойн по време на ниските му фази и извършва изчислени продажби на точно определени интервали през годината. Последният му ход включваше депозиране на BTC на стойност $132 милиона в Binance след доходоносна серия, възлизаща на $23 милиона печалба.

Този инвеститор участва само в три транзакции с BTC през изминалата година, като всеки случай му е носил значителни печалби. С поразителен 100% процент на успеваемост, подходът на този инвеститор, му натрупа кумулативна печалба от около $61 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.