НАЧАЛО Алткойни

Инвестиционното дружество на Ripple налива $500 милиона в XRP проекти

04.07.2019 2:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиционното дружество на Ripple налива $500 милиона в XRP проекти

Инкубаторът на Ripple и инвестиционното дружество Xpring похарчи $500 милиона за XRP проекти след старта си през май 2018 г.

Смята се, че тези средства са разпределени в над 20 компании, включително и базираната на блокчейн игрална платформа Forte.

Като цяло, в съобщението от 2 юли се казва, че инвестициите на Xpring са предназначени за създаване на случаи на използване на XRP. Те се надяват да постигнат това, като направят разработката по-лесна и казват, че подкрепят разработчиците, като предоставят „инструменти, библиотеки и услуги за тези, които работят над XRP Ledger и Interledger протоколите“.

Освен това се говори, че Xpring предприемат двустранен подход за създаване на повече случаи на използване, чрез развитие на инфраструктурата и иновативни проекти. Като примери за развитие на инфраструктурата, те цитираха принос към протоколите Ledger и Interledger, т.е. родния Ripple регистър и протокол за блокчейн оперативна съвместимост.

В съобщението накратко се отбелязва, че Xpring също се фокусира върху децентрализираното финансиране и ще се стреми да инвестира в крипто-базирани решения за различни аспекти на финансите като дълговете и деривати.

Бившият директор във Facebook, Итън Биърд, е назначен за старши вицепрезидент на Xpring и програмата за разработчици на Ripple. Също така беше отбелязано, че Ripple ще финансира Xpring, въпреки че Xpring ще работи независимо от Ripple.

На 2 юли, бивш изпълнителен директор на Ripple, Катрин Коули, беше наета като главен изпълнителен директор на BAM Trading Services, оператор на Binance US – нов, ексклузивен за САЩ клон на Binance.

 Преди това Коули работеше като експерт по управление на ликвидността в Ripple от 2017 до 2019 г., с неотдавнашното звание ръководител на институционалната ликвидност на XRP.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.