НАЧАЛО Биткойн

Инвестиционната фирма Pine Ridge Advisers са инвестирали в Биткойн ETF за над $200 милиона

16.05.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиционната фирма Pine Ridge Advisers са инвестирали в Биткойн ETF за над $200 милиона

Ерик Балчунас от Bloomberg съобщи, че Pine Ridge Advisers, консултантска фирма в областта на инвестициите, наскоро е придобила дял в Биткойн ETF.

Техните авоари възлизат на впечатляващите $205 милиона в различни BTC ETF емитенти, като IBIT на BlackRock, IBIT на Fidelity и BITB на Bitwise. Забележително е, че тази сума представлява 23% от всички управлявани активи на Pine Ridge Advisers.

Във вторник Биткойн ETF na ARK 21Shares, известен като ARKB, отбеляза приток, възлизащ на $133.1 милиона. От друга страна FBTC на Fidelity и Invesco Galaxy BTC ETF (BTCO) получиха по-скромни постъпления, съответно с $8.1 милиона и $5.5 милиона. Интересно е, че IBIT на BlackRock и BITB на Bitwise не отбелязаха никакви притоци през този период.

Въпреки краткия период на входящи потоци, GBTC на Grayscale отново отбеляза значителни изходящи потоци във вторник, като загуби над $50 милиона. Това сочи променливи настроения на инвеститорите и подчертава динамичния характер на инвестиционния пейзаж на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.