НАЧАЛО Алткойни

Инвестиционна компания изненадващо купи меме криптовалута за $10 милиона

28.02.2024 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвестиционна компания изненадващо купи меме криптовалута за $10 милиона

DWF Labs, виден играч в Web3 пространството, обяви значителна инвестиция от $10 милионаа в токени FLOKI, след като през май 2023 г. направи инвестиция от $5 милиона.

Този ход има за цел да засили значително пазарното присъствие на Floki, отразявайки увереността на DWF Labs в потенциала на Флоки да внесе иновации в крипто екосистемата.

Тази инвестиция, планирана за период от две години, има за цел да укрепи екосистемата на Floki и да затвърди позициите ѝ в очакване на предстоящия бичи пазар на криптовалути.

DWF Labs изрази вълнение от ангажимента си към екосистемата на Floki, като подчерта целта си да позиционира стратегически FLOKI за успех в един все по-конкурентен пейзаж.

От началото на партньорството Floki демонстрира устойчивост на пазара, като от началото на годината досега отбеляза забележително увеличение от близо 30%.

Първоначално известен като Floki Inu, проектът претърпя ребрандиране, за да се съсредоточи върху разработването на решения за сектора на децентрализираното финансиране (DeFi).

По подобен начин Shiba Inu също претърпява трансформация, за да даде приоритет на полезността. Тези промени обаче бяха посрещнати с критики, като известният крипто изследовател Coffeezilla предупреди инвеститорите за рисковете, свързани с преминаването на меме монети към по-съществени роли в крипто пространството.

Floki се сблъска и с регулаторни предизвикателства, особено от страна на Комисията за ценни книжа и фючърси в Хонконг (SFC). SFC изрази загриженост по отношение на програмите за високодоходни залози на Floki, позовавайки се на липсата на официално разрешение. В отговор Floki демонстрира ангажимент за спазване на правилата, като въведе мерки за ограничаване на участието в програмите за стейкинг от страна на потребители в Хонконг.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.