НАЧАЛО Алткойни

Интернет звездата KSI е загубил $3 милиона от инвестицията си в Terra (LUNA)

май 14, 2022 7:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Интернет звездата KSI е загубил $3 милиона от инвестицията си в Terra (LUNA)

Популярната британска интернет знаменитост KSI е един от по-знаменитите собственици на Terra (LUNA).

KSI обяви в своя YouTube канал на 11 май, че стойността на $2.8 милиона, които той е инвестирал в рухналата криптовалута на До Куон, Terra, е паднала до ново дъно от по-малко от $1,000 за един ден.

LUNA е криптовалута, която е разработена отчасти, за да позволи на алгоритмичната стабилна монета TerraUSD (UST), разработена от Terraform Labs, да запази фиксираната си стойност от $1 долар. 

Въпреки това, на 9 май UST загуби своята стабилност и оттогава продължава да спада, като сега възлиза на едва $0.38. Поради връзката между UST и LUNA, цената на LUNA падна от $62 на 9 май до едва $0.000138 към момента на публикуване.

KSI казва, че сега инвестицията му е безполезна

YouTube звездата, който има около 40 милиона последователи в двата си канала, влезе в своя фокусиран върху крипто профил в Twitter, за да обсъди някои от нещата, които научил от опита си с инвестицията в Terra.

ПРОЧЕТИ ОЩЕCryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

„Току-що вложих $2.8 милиона в тази покупка на LUNA и тя сега струва по-малко от $50,000. Но това е добре, защото не съм мъртъв. Имам моето семейство, приятели и енергична работна етика, ха-ха”, сподели KSI.

Въпреки това той публикува актуализация за загубите му в LUNA, като показа, че неговите близо $3 милиона сега струват само няколкостотин долара.

Криптовалутата LUNA има безкрайно предлагане и в момента е подложена на изключителна хиперинфлация. Въпреки факта, че LUNA все още може да е привлекателна за малкото хора, които наричат ​​себе си „LUNAtics“ и вярват, че криптовалутата ще се завърне.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене