НАЧАЛО Алткойни

Интернет иконата Андрю Тейт ще пуска собствена криптовалута?

03.02.2024 12:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Интернет иконата Андрю Тейт ще пуска собствена криптовалута?

В крипто общността започнаха да се вихрят дискусии относно легитимността на предполагаема нова криптовалута, за която се твърди, че е инициирана от инфлуенсъра Андрю Тейт.

В последните доклади се изтъква мистериозен туит, в който се намеква, че Тейт предполагаемо планира да подкрепи монетата с внушителните $100 милион от личните си средства.

Източниците предполагат, че Андрю Тейт, забележителна фигура в интернет пространството, е обявил изключителна възможност за членовете на своя онлайн университет да получат достъп до монета, за която се предполага, че е подкрепена от неговата значителна инвестиция от $100 милиона.

В стремежа си да утвърди своето начинание Тейт твърди, че статутът му на знаменитост ще осигури рентабилност за всички инвеститори в монетата. Условията за пускането на монетата обаче включваха събирането на 50,000 ретуита – цел, която изглеждаше постижима, тъй като първоначалният пост събра над 10,000 ретуита, преди да бъде изтрит. Подробности за токеномиката на проекта остават недостъпни.

Криптокритиците не се въздържаха да поставят под въпрос мотивите на Тейт, като някои го обвиниха, че се връща към съмнителни практики в крипто пространството. Byzantine General, анонимен търговец на криптовалути, стигна дотам, че го определи като потенциална измама.

Фернандо Гутиерес, инвеститор в алтернативни активи със значителен брой последователи, намекна за възможността за измамна маневра, известна като “rug pull”. Гутиерес наблегна на историческата тенденция подобни крипто измами да се появяват в периоди на повишен пазарен ентусиазъм.

Медиите, които се свързват с оригиналния пост, насочиха потребителите към онлайн финансовата институция на Тейт, свързана с неговата платформа – Hustler’s University. Бившият кикбоксьор позиционира платформата като треньорска услуга за постигане на финансов успех в реалния свят.

Тейт и преди е изтъквал надеждността на своя университет, като го е представял като различен от други начинания, обещаващи бързо забогатяване чрез крипто инвестиции. Миналата година той разкритикува крипто инфлуенсъри, които печелят от преходни проекти и популяризира платформата си като път за трудещите се хора да трупат богатство.

Въпреки предишното му застъпничество за крипто инвестициите, собствените Биткойн авоари на Тейт са заплетени в правни сложности. Понастоящем румънските власти конфискуваха неговите активи, включително BTC, свързани с предполагаемото му участие в операция за трафик на хора. Неотдавна Тейт получи одобрение за преразглеждане на изземването на активите му.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

SEC отлага решението си за Етериум ETF на BlackRock

Според последните актуализации Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е решила да забави отговорът на искането на BlackRock за спот Етериум ETF.

05.03.2024 13:00 1 мин. четене

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

3 акции от портфолиото на милиардера Уорън Бъфет, които да следите

Уорън Бъфет, известната фигура в сферата на фондовите пазари, не се нуждае от представяне. Той е широко известен със своя значителен и разнообразен инвестиционен портфейл, който включва различни акции.

05.03.2024 9:00 2 мин. четене

БРИКС ще задмине Запада по икономическа сила според президента на Русия

По време на неотдавнашна реч пред Федералното събрание на Русия президента Владимир Путин изтъкна една забележителна тенденция.

05.03.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.