НАЧАЛО Алткойни

IMPT събра $14 милиона с потвърдени борсови листинги в края на седмицата

05.12.2022 14:09 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IMPT събра $14 милиона с потвърдени борсови листинги в края на седмицата

Криптовалутата на IMPT се листва в края на седмицата, има потвърдени борсови индекси. Какво ни очаква? Нека видим.

Новаторската платформа за опазване на околната среда и търговия с въглеродни кредити IMPT.io завършва своята успешна предварителна продажба на токени много по-рано от предвиденото – на 11 декември.

Инвеститорите, които проявяват силен интерес към екологичните проекти, се стичаха да купуват IMPT, като за около два месеца криптовалутата генерира над $14 милиона за изграждане на проекта, което е внушителна сума.

impt

Заявката за крипто токени започва на 12-ти декември

Веднага след като приключи предварителната продажба на IMPT, инвеститорите ще могат да заявят своите токени. В петък беше обявена официалната новина в социалната мрежа Twitter.

За да могат да изтеглят своите токени, инвеститорите ще трябва да свържат крипто портфейлите, с които са си закупили криптовалута IMPT, и да направят своята заявка. Монетите веднага ще се появят в техните портфейли, когато те извършат тази процедура.

impt2

Три борсови листинга вече са обявени – търговията с криптовалутата на IMPT започва на 14-ти декември

Другата неделя (14-ти декември) ще започне търговията с криптовалутата на IMPT на децентрализираната крипто борса Uniswap.

IMPT е ERC-20 токен, което означава, че е напълно съвместим с блокчейна Етериум, който вече е основа на стотици висококачествени токени.

Скоро след стартирането на децентрализираните крипто борси, централизираните борси LBank и Changelly Pro ще добавят IMPT.

impt2

Ранните инвеститори нямат време за губене

За тези, които имат намерение да инвестират рано преди предварителната продажба да приключи, няма време за губене. Свържете крипто портфейл в IMPT.io и купете IMPT с ETH или USDT.

Тези от вас, които нямат ETH, могат да купят с помощта на дебитна или кредитна карта на сайта на IMPT.

В първия етап на предварителната продажба IMPT беше на цена от $0.018. В настоящия втори етап токенът е на цена от $0.023.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Когато започне публичната търговия се очаква стабилност поради уникалността на продуктовото предлагане и начина, по който се включва в най-голямата инвестиционна тема на нашето време, ESG – екологично, социално и корпоративно управление.

Анализаторите очакват цената на IMPT да се повиши при стартирането и се прогнозират печалби от 10 пъти или повече.

impt2

Amazon е сред над 10,000 бранда, включили се в партньорската мрежа

Стартирането на IMPT.io се очаква с огромно нетърпение. Проектът се споразумя със стотици вериги и брандове да се присъединят към неговата партньорска програма за пазаруване, която позволява на потребителите и бизнеса да придобият въглеродни кредити, за да компенсират своя отпечатък.

IMPT си постави за цел да си партнира с 10,000 търговци на дребно до момента на стартиране.

Търговците на дребно, които вече са на борда, включват гиганта в електронната търговия Amazon, добре известни технологични имена като Samsung и Microsoft, модни магазини River Island и Harry Brown, както и Tripadvisor, Dyson, AEG, Bloomingdales, Macy’s, Dominos, Lego и много други.

Когато пазарувате с помощта на уеб уиджета или мобилното приложение на IMPT, избраният от вас търговец ще дари част от сумата на покупката на проверен зелен проект.

Може да се каже, че IMPT ще осигури най-лесния начин за потребителите и бизнеса да окажат огромно влияние върху забавянето на изменението на климата и компенсирането на въглеродните отпечатъци.

Нещо повече, IMPT представя на света първата глобална система за оценяване, така че всяка организация и всеки потребител да могат да преценят колко добре се справят в компенсирането на своите въглеродни емисии.

impt2

Как точно IMPT ще помогне на всички да имат влияние върху климатичните условия?

Наравно с уиджета и приложението, платформата включва пазар, където потребителите и бизнесите ще могат да изтеглят своя въглероден кредит, като те ще го “декларират” в блокчейна.

Тези, които изтеглят своите кредити, получават в замяна уникален колекционерски NFT, проектиран от признат художник – като тези творби също ще могат да се търгуват.

Ако не искате да изтеглите въглеродните кредити, те могат да бъдат държани като инвестиция или търгувани – всичко това на пазара на платформата.

Друго важно предимство на системата IMPT е, че тя проследява произхода на всеки кредит.

Това идеално използване на свойствата за прозрачност на блокчейн технологията предлага перспективата да се сложи край на объркването, а понякога и на измами, които са проблем на пазарите за търговия с въглеродни кредити.

След като бъде внедрена системата на IMPT за въглеродни кредити, двойните продажби и изкуственото увеличение на въглеродните кредити ще останат спомен от миналото.

IMPT застава начело на една възможност за $30 трилиона – ESG

Broadridge Financial Solutions изчислява, че потенциалът на ESG ще достигне внушителната сума от около $30 трилиона до 2030 г.

IMPT мисли мащабно, защото предизвикателствата, пред които е изправено човечеството за справяне с климатичните промени, изискват решения, които работят в широк мащаб.

Екипът, който стои зад проекта, се ръководи от изпълнителен директор с голям опит, а именно – Денис Крейтън.

IMPT ще помогне на всеки от нас да окаже благоприятно въздействие – и това може да привлече вниманието към неотложната задача за опазване на околната среда и подобряване на условията за живот.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.