НАЧАЛО Други

IBM тихо навлизат в крипто-попечителското пространство

март 13, 2019 18:48 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IBM тихо навлизат в крипто-попечителското пространство

IBM стартира планове да се присъедини към лигата на индустриалните гиганти, които се впускат в крипто.

Според неотдавнашен доклад, базираната в Ню Йорк инвестиционна компания Shuttle Holdings, е на път да пусне бета версия на решение за попечителство за дигитални активи, което от доста време разработва върху технологиите на IBM за криптиране и клоуд услуги. Важно е обаче да се отбележи, че това решение няма да съхранява самото криптиране, а ще предостави необходимите интрументи на тези, които искат да го направят.

Потенциални потребители на IBM-Shuttle платформата

Попечителите, банките, фондовете, брокерите, семейните офиси и инвеститорите с висока нетна стойност, които искат да правят самостоятелно попечителство, както и борсите, са идентифицирани като потенциални потребители на платформата.

Според Брад Чун, главният инвестиционен директор на Shuttle Holdings вече има списък с клиенти, които ще тестват бета версията на платформата.

Той заяви, че:

Имаме списък с избрани клиенти, с които стартираме ограничена услуга този месец“, каза Чун. Услугата „все още не е отворена за обществеността и има списък с чакащи, за да влезете в нашата бета версия.

Изпълнителните директори на IBM потвърждават

IBM използва конференцията „Think 2019“, за да покаже решението миналия месец. Там, Натараж Нагаратнам, главен технически директор на IBM и директор по сигурността на облаците, нарече съхранението на крипто „най-подходящия случай за облака на Big Blue“. Той продължи: „Какъв по-добър пример от използването на финансова технология, която променя света. Вижте дигиталните активи: как да защитите данните? … Това стои на върха на мислите на много хора във финансовата индустрия

За да потвърдят още, че IBM ще се включи повече в решението за крипто попечителство, Рохит Бадлани, директор на облачното решение на IBM „Z as a Service“, обсъди участието на IBM в предстоящата Digital Asset Custody Service (DACS). Той заяви, че:

За DACS, предлаганите от IBM широкомащабни възможности за криптиране (LinuxONE), са ключов диференциал при избора на IBM като най-сигурната платформа за тяхното предлагане.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене