НАЧАЛО Други

Huobi са партньори в китайско-корейски фонд

юни 2, 2018 10:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Huobi са партньори в китайско-корейски фонд

Следвайки стъпките на неотдавна обявеното предлагане на криптовалутата ETF, Huobi разкри ново партньорство, което ще стартира инвестиционен фонд, посветен на блокчейн стартъпи в Китай и Южна Корея.

Според доклад на China Money Network в петък, борсата за криптовалути се съчетава с китайската инвестиционна компания NewMargin Capital и с южнокорейската компания за ценни книжа Kiwoom Securities относно съвместното начинание. Банките от Южна Корея, включително Корейската банка за развитие и Индустриална банка на Корея, трябва да инвестират във фонда като ограничени партньори, допълва докладът.

В компаниите се надяват да повишат местния еквивалент от 93 млн. долара, за да бъдат инвестирани в стартъпи в Китай и Южна Корея, както и да насърчат сътрудничеството между блокаданските проекти в двете страни.

Новините идват в същия ден, в който Huobi стартира фонд, търгуван на борсата (ETF), базиран на крипто, който има за цел да позволи на дребните инвеститори да получат експозиция към кошница от активи, вместо един по един. Инвестиционният инструмент, наречен HB10, вече е отворен за абонаменти, въпреки че фирмата ще приеме финансиране само с помощта на криптовалути.

Също така беше обявен фонд, създаден от съперника Binance, който заяви, че ще стартира фонд за 1 млрд. долара, за да дадат тласък на растежа на блокчейн и крипто стартъпи.

Binance се стреми да използва собствен капитал от 1 млрд. долара, за да създаде комбинация от фонд за фондове и директен фонд, който инвестира в блокчейн проекти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене