НАЧАЛО Други

Huobi са партньори в китайско-корейски фонд

юни 2, 2018 10:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Huobi са партньори в китайско-корейски фонд

Следвайки стъпките на неотдавна обявеното предлагане на криптовалутата ETF, Huobi разкри ново партньорство, което ще стартира инвестиционен фонд, посветен на блокчейн стартъпи в Китай и Южна Корея.

Според доклад на China Money Network в петък, борсата за криптовалути се съчетава с китайската инвестиционна компания NewMargin Capital и с южнокорейската компания за ценни книжа Kiwoom Securities относно съвместното начинание. Банките от Южна Корея, включително Корейската банка за развитие и Индустриална банка на Корея, трябва да инвестират във фонда като ограничени партньори, допълва докладът.

В компаниите се надяват да повишат местния еквивалент от 93 млн. долара, за да бъдат инвестирани в стартъпи в Китай и Южна Корея, както и да насърчат сътрудничеството между блокаданските проекти в двете страни.

Новините идват в същия ден, в който Huobi стартира фонд, търгуван на борсата (ETF), базиран на крипто, който има за цел да позволи на дребните инвеститори да получат експозиция към кошница от активи, вместо един по един. Инвестиционният инструмент, наречен HB10, вече е отворен за абонаменти, въпреки че фирмата ще приеме финансиране само с помощта на криптовалути.

Също така беше обявен фонд, създаден от съперника Binance, който заяви, че ще стартира фонд за 1 млрд. долара, за да дадат тласък на растежа на блокчейн и крипто стартъпи.

Binance се стреми да използва собствен капитал от 1 млрд. долара, за да създаде комбинация от фонд за фондове и директен фонд, който инвестира в блокчейн проекти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене