НАЧАЛО Други

Hublot ще приема Биткойн (BTC) и крипто плащания

юни 22, 2022 12:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Hublot ще приема Биткойн (BTC) и крипто плащания

Hublot, швейцарският производител на луксозни часовници, пуска на пазара своята нова лимитирана серия. Но по-важното в случая е, че тя може да бъде закупена с помощта на криптовалути и Биткойн чрез платформата за криптоплащания BitPay.

Швейцарският производител на часовници обяви, че ще бъдат продадени само 200 бройки. Също така, тези 200 бройки от ‘Big Bang Unico Grey’ ще се предлагат ексклузивно само на платформата за електронна търговия на Hublot – Hublot.com. За да бъдем по-конкретни, тази лимитирана серия часовници ще се предлага само на платформата на e-Boutique platformata na Hublot за САЩ. 

Смята се, че цената на този ‘Big Bang Unico Grey’ ще бъде около $21,800. В момента BTC се търгува на цена от $21,265. В този случай човек може да закупи ‘Big Bang Unico Grey‘ на Hublot за около малко повече от 1 BTC, според текущата цена на флагманската криптовалута. 

Луксозни марки и BTC

Hublot със сигурност не е първата луксозна марка, която приема плащания с криптовалути и BTC. Повечето известни луксозни марки са започнали да приемат криптоплащания, по-конкретно BTC, много отдавна. Това включва Gucci, Balenciaga, Farfetch и много други.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Tether подготвят пълен одит на финансите си

Съответно конкурентът на Hublot от същата сфера в Швейцария, Tag Heuer, също обяви, че също ще започне да приема BTC плащания на своята онлайн платформа.

Основният поток за всички подобни марки да приемат плащания с BTC отива към многобройните фирми и платформи за крипто и BTC плащания като BitPay. Изглежда, че те сключват сделки с такива луксозни марки, като популяризират тяхната система за плащане, както и BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ripple с голяма победа в делото срещу SEC

Съдията от Окръжния съд на САЩ Аналиса Торес нареди на Комисията по ценни книжа и борси да предаде документи, свързани с бившия й висш служител Уилям Хинман, което е значителна победа за Ripple.

септември 30, 2022 16:18 1 мин. четене

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене