НАЧАЛО Алткойни

Хората започват да се чудят дали цената на XRP е манипулирана

април 22, 2019 16:47 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Хората започват да се чудят дали цената на XRP е манипулирана

Докато Биткойн и повечето алткойн се пъмпнаха през последните няколко седмици, XRP изостава в ценовите печалби. Ripple и XRP все още имат силна общност от ентусиасти и притежатели, но някои започват да се чудят защо цената не се движи.

Един фен на Ripple и горд член на общността демонстрира известно разочарование, че цената на XRP не се пъмпва заедно с останалата част от пазара.

https://twitter.com/ecossexrp1/status/1118270918755852297

Слуховете за манипулация около Ripple и XRP стават все по-силни през последните седмици. Много коментари в социалните медии отразяват озадачаващата тенденция. Притежателите на XRP се питат защо други токени изглежда се пъмпват от добрите новини, но постоянния поток от положителни промени не помага за пробив в цената на XRP.

Преди няколко седмици, знаменития търговец Питър Бранд посочи, че пазарът на XRP е манипулиран. Той каза на своите последователи в Twitter, че вижда XRP в един низходящ триъгълник, модел, който обикновено води до мечи пробив.

https://twitter.com/PeterLBrandt/status/1108850145007976448

Бранд обясни как става манипулацията.

https://twitter.com/PeterLBrandt/status/1108852695350370304

Бранд пояснява, че ще се въздържа от това да притежава дигитални активи освен Биткойн. Подобно на много други криптовалути, XRP е поляризиращ. Неговите фенове смятат, че ще управляват света на крипто, но неговите противници ще стигнат дотам, че да го нарекат измама.

В крайна сметка, Ripple ще трябва да изпълни опитите си да изгради световно променяща се финансова технология, за да направи XRP ценен актив в дългосрочен план.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.