НАЧАЛО Други

Губи ли Binance позициите си на крипто пазара?

10.02.2024 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Губи ли Binance позициите си на крипто пазара?

Последните данни показват, че Чикагската стокова борса (CME Group) се доближава до паритета с Binance по отношение на открития интерес към Биткойн (BTC).

Тези два значими субекта, оказващи значително влияние върху цените на BTC, сега имат равни позиции, като всеки от тях може да се похвали с $5 милиарда в отворени залози.

Това развитие загатва за потенциално разместване на йерархията в криптовалутния пейзаж, като CME Group ще се издигне по значимост в сферата на крипто борсите.

Тази промяна може потенциално да постави Binance в неизгодно конкурентно положение, тъй като търговците могат да се насочат към платформи, възприемани като по-стабилни участници на пазара.

Потенциална последица от загубата на превъзходство по отношение на открития интерес към BTC може да бъде спад в обемите на търговия на борсата Binance, тъй като търговците ще проучват платформи, възприемани като предлагащи по-голяма ликвидност и възможности.

Освен това възприемането на Binance в криптовалутната общност може да бъде повлияно, тъй като търговците и инвеститорите ще преоценят доверието си в позицията на борсата.

Освен това Binance може да се сблъска с пречки при привличането и задържането на институционални клиенти на пазара на деривати, като се има предвид предпочитанието към борси с утвърден авторитет и надеждност. Тези фактори могат да окажат влияние и върху траекторията на BNB токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Тази държава отказва да се присъедини към съюза

Министерството на външните работи на Мексико наскоро отговори на спекулациите относно потенциалния интерес на страната относно присъединяване към групата БРИКС, която се състои от нововъзникващи икономики.

04.03.2024 20:20 2 мин. четене

5 акции, които да избягвате на фона на икономическото състояние на САЩ

Въпреки че в момента пазарите на акции в САЩ са на исторически високи нива, инвеститорите трябва да бъдат предпазливи.

04.03.2024 16:40 3 мин. четене

Икономиката на ОАЕ може драстично да се разрасне през 2024 година

Прогнозите са, че икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще нарасне с 5% през 2024 г., което е значително увеличение спрямо отчетения през миналата година ръст от 3.4%.

04.03.2024 12:29 1 мин. четене

Ето какво мисли милиардерът Рей Далио за настоящия фондов пазар

Рей Далио, основателят на Bridgewater, наскоро сподели своята гледна точка за сегашното състояние на фондовия пазар, като посочи, че не смята, че той е в балон.

04.03.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.