НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Grayscale стартира Solana тръст

ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Grayscale стартира Solana тръст

Grayscale Investments стартира Solana тръст.

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.


Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен директор на Grayscale каза, че инвеститорите все повече "диверсифицират своята експозиция отвъд цифровите активи като Биткойн и Етериум".


Към момента на писане Solana се търгува на $218.


Grayscale добавя Solana към своя списък с инвестиционни продукти


Grayscale Investments, най-големият мениджър на активи на дигитални валути в света, обяви във вторник стартирането на Grayscale Solana Trust. 


Новият тръст, който ще инвестира "единствено и пасивно" в SOL, токена на мрежата Solana, е 16-ият крипто инвестиционен продукт на Grayscale.


Не Пропускай: Какво трябва да следим при Биткойн?

В съобщението се отбелязва:


Тръстът вече е отворен за ежедневен абонамент за отговарящи на условията индивидуални и институционални акредитирани инвеститори. Тръстът функционира по същия начин като другите инвестиционни тръстове с един актив на Grayscale.


Другите инвестиционни продукти с един актив на Grayscale осигуряват експозиция към Биткойн, Basic Attention Token,  Биткойн Кеш, Chainlink, Decentraland, Етериум, Етериум Класик, Filecoin, Лайткойн, Livepeer, Stellar Lumens, Zcash и Horizen.


В допълнение, Grayscale предлага разнообразни продукти: Grayscale Digital Large Cap Fund и Grayscale Defi Fund. Първият осигурява покритие на горните 70% от крипто пазара по пазарна капитализация. Вторият осигурява излагане на селекция от водещи в индустрията DeFi протоколи.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света