НАЧАЛО Прессъобщения

Горещи криптовалути за инвестиция през уикенда – Dogecoin, Avalanche и Bitcoin ETF

ноември 17, 2023 20:14 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Горещи криптовалути за инвестиция през уикенда – Dogecoin, Avalanche и Bitcoin ETF

Всяка седмица се появяват нови предложения, които са най-добрите оферти за седмицата. Solana определено беше “звездата на седмицата”, като буквално утрои цената си за отрицателно време.

Но докато много инвеститори доволно потриваха ръце от продажбата на своите $SOL токени, инерцията за уикенда няма да се задава от тези токени.

Dogecoin, Avalanche и Bitcoin ETF се очертават като най-добрите предложения, към които може да се насочите през уикенда. Нека разберем защо точно тях.

Dogecoin набира инерция днес – и се очертава да продължи

Dogecoin изпадна в “глуха защита” на фона на другите силни играчи през седмицата. Но $DOGE показва много инерция днес и има потенциал за продължаващ ръст. С нарастване от 7.13% за деня и въпреки близостта до дъното на топ 10 по пазарна капитализация след бруталния скок на Solana, има очаквания за увеличение от още 4-5% на $DOGE през уикенда. При благоприятни условия, ръстът може да се увеличи и да достигне до 12%.

Avalanche – Крипто “лавината” отново си спечели място в крипто анализите

Avalanche привлича вниманието с внушителен седмичен скок от 70%, като цената му достигна $22.47. Предвижда се допълнително увеличение от 7-8% през уикенда. Въпреки това, ако инвеститорите се въздържат от капитализиране на своите печалби, има потенциал за 30% ръст, въпреки че това изглежда по-малко вероятно към момента.

Bitcoin ETF предлага потенциална печалба, която може да достигне 300%

Bitcoin ETF токенът представлява една от най-обещаващите инвестиционни възможности в момента, като се намира още във фазата на предварителна продажба. С цена на токена от едва $0.0054, той се изявява като изключително достъпна опция за тези, които искат да диверсифицират своите портфейли.

Предпродажбата предлага уникалната възможност за инвеститорите да влязат на по-ниска цена преди токенът да достигне публичните борси, където цената се очаква да скочи с 36% от началния до крайния етап. Такова увеличение подчертава потенциала за значителни печалби за тези, които влязат рано в този проект.

Не трябва също така да се подценяват стейкинг наградите, които предлагат впечатляващите близо 280% възвращаемост. Такива награди увеличават още повече потенциалните печалби.

Събраните инвестиции в размер на $900,000 са ясен сигнал за доверието и интереса на инвеститорите и е почти сигурно, че този брой ще прескочи $1 милион през уикенда. С такива показатели, Bitcoin ETF токенът стои като примамлива възможност за голяма печалба.

Най-добрата Bitcoin алтернатива ли е Bitcoin ETF?

Bitcoin ETF се явява като сериозна алтернатива на Bitcoin, особено за тези инвеститори, които търсят възможности за краткосрочна и средносрочна инвестиция с висок потенциал за ръст. С обещаващи показатели като значително ниска начална цена в предпродажбата и възможност за стейкинг с висока доходност, Bitcoin ETF предлага динамичен вход в криптовалутния свят.

Потенциалната възможност за до 300% печалба в близките седмици го прави привлекателен за инвеститорите, които искат да капитализират върху волатилността на крипто пазарите, без да са изложени на дългосрочните рискове и несигурността на пряко инвестиране в самите криптовалути.

Защо да закупя Bitcoin ETF?

Ако се чудите защо да закупите $BTCETF, то в следващите редове ще видите три причини да го сторите.

  1. Достъпна инвестиция: Bitcoin ETF предлага ниска цена на закупуване по време на предпродажбата, което прави инвестирането в него достъпно за широк кръг от хора и предоставя възможност за ранен вход преди потенциално увеличение на стойността.
  2. Свързаност с борсови събития: Този токен е пряко свързан с очакваните събития около одобрението и пускането на борсовите фондове на Bitcoin (ETF), което може да доведе до значителни движения на пазара и да предложи възможности за печалба при одобрение на тези фондове.
  3. Стейкинг награди: Предлагането на стейкинг награди дава допълнителен стимул за задържане на токена и генериране на пасивен доход, като по този начин увеличава потенциалната възвращаемост на инвестицията.

Как да закупя Bitcoin ETF?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Свържете крипто портфейла си с този на Bitcoin ETF
  3. Задайте сумата за инвестиция
  4. Потвърдете своята транзакция
  5. Заявете своите токени в края на предварителната продажба


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.