НАЧАЛО Прессъобщения

Solana, Cardano и Bitcoin ETF повишиха цената си през последното денонощие. Какво ни очаква?

ноември 16, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana, Cardano и Bitcoin ETF повишиха цената си през последното денонощие. Какво ни очаква?

Solana и Cardano са сред най-добре представящите си криптовалути сред алткойните. $SOL токенът продължава своя силен ход, като достигна внушителните $66 през последното денонощие и продължава да пробива, докато $ADA успешно се възстанови от загубите през годината.

Но положителен тренд с над 12% и 9%, съответно, означава само едно – усеща се нов бичи пазар. Но един друг токен си пробива бавно, но славно път напред – Bitcoin ETF.

В тази статия ще видим какво да очаквате до края на седмицата от най-добрите алткойни на пазара към момента и къде можете да спечелите повече.

Solana и Cardano – има ли нови върхове за постигане?

След като отбеляза впечатляващ ръст от над 350% на годишна база, Solana показва потенциал за достигане на нови върхове. Въпреки че все още е далеч от своя исторически връх от $260, очакванията са за възможен скок до около $80 в следващите месеци. Такова увеличение би представлявало ръст от близо 23%, което е значително постижение.

За Cardano картината е малко по-различна. Въпреки че $ADA се представи добре миналата година, имаше известен спад през тази година. Въпреки месечния скок от над 57%, на годишна база ръстът е едва 17%. Съществува потенциал за нов скок до около $0.45, но достигането на нива над $0.50 в близките 3-4 месеца може да се окаже трудно постижимо.

Общо взето, и двете криптовалути демонстрират възможности за растеж, макар и в различен мащаб и темп. Инвеститорите трябва да следят внимателно пазарните условия и да вземат под внимание външни фактори като общите пазарни тенденции и нововъведенията във всяка от тези блокчейн платформи.

Bitcoin ETF токенът – навярно най-добрата рискова инвестиция?

Покупката на Bitcoin ETF токен на цена от едва $0.0054 прави възможността за инвестиция достъпна за широка гама от инвеститори. Това ниско начално ниво на цената предлага входна точка с потенциал за големи печалби при по-ограничен риск. С предвиден 36% ръст през всички етапи на предпродажбата, токенът предлага осезаем потенциал за капиталови печалби в краткосрочен до средносрочен план.

Спекулативният характер на токена и над 300% годишна доходност (APY) правят Bitcoin ETF привлекателен за търсещите високи доходи инвеститори, готови да приемат по-високия риск. Ако големите хедж фондове получат достъп до спот пазари на Bitcoin, това може значително да увеличи ликвидността на $BTC, което от своя страна може да повлияе положително на $BTCETF.

Прогнозата за цената на $BTCETF за 2023 година остава умерено оптимистична, като съществува потенциал токенът да изригне с до петорно увеличение на стойността си, в зависимост от пазарните условия и приемането на Bitcoin ETF-ите.

Колко да инвестирам в $BTCETF?

С оглед на средната инвестиция от $744 в последните дни, това може да служи като отправна точка. Важно е да инвестирате само толкова, колкото сте готови да рискувате, без да засяга вашата финансова стабилност.

Ако голяма част от инвеститорите вкарват своите токени в стейкинг пула, това може да предложи допълнителен потенциал за пасивен доход, какъвто е случаят с $BTCETF. Доходността е голяма, което кара мнозина веднага да депозират своите токени в пула, за да могат да спечелят повече. Разгледайте дали стейкингът е подходящ за вашите инвестиционни стратегии и цели. С потенциал за петорен ръст, ако нещата вървят по план, е важно да се оцени възможността за високи печалби спрямо риска от загуби.

Вземете предвид примера със Solana и как се е развивала тази инвестиция през последните месеци. Такива примери могат да ви дадат по-добра представа за потенциалния ръст и рискове, свързани с подобни инвестиции.

Как да закупя Bitcoin ETF токени?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Свържете вашия крипто портфейл с този на проекта
  3. Обменете токени
  4. Завършете транзакцията
  5. Стейкнете своите токени в пула на платформата
  6. Заявете токените си в края на предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.