НАЧАЛО Прессъобщения

Битката на Bitcoin алтернативите – Bitcoin Minetrix срещу Bitcoin ETF?

ноември 10, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Битката на Bitcoin алтернативите – Bitcoin Minetrix срещу Bitcoin ETF?

На пазара постоянно се появяват нови криптовалути, които да грабнат вниманието на инвеститорите. Bitcoin обаче продължава да бъде предпочитан избор за институционалните инвеститори.

Но какво ще стане, ако имате бюджет до $2,000? Дали е най-добрата инвестиция?

Bitcoin Minetrix и Bitcoin ETF се оказват предпочитан избор на мнозина. Но днес ще ви покажем кой токен е по-добрият. Поне на този етап.

Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix се представя като революционна платформа за облачен добив на Bitcoin, като въвежда концепцията “Stake-To-Mine”. Става въпрос за метод, който позволява на потребителите да участват в добива на Bitcoin чрез залагане на техни токени, което е значително по-енергоспестяващо и достъпно от традиционния добив.

Този подход осигурява децентрализация на майнинг процеса, като разпределя по-равномерно потенциалните печалби сред участниците в мрежата и намалява риска от централизиран контрол. Bitcoin Minetrix се стреми да реши проблемите с измамите в областта на облачния добив, като предлага прозрачна и сигурна платформа, която дава на потребителите възможност за реално и честно участие в добива на криптовалути.

Bitcoin ETF

Това е по-нова криптовалута от Bitcoin Minetrix. Bitcoin ETF се фокусира върху спот пазарите на Bitcoin, който ще се появят много скоро на пазара. Тук говорим по-скоро за спекулативен актив, който обаче може да набере много бързо инерция не само заради името си, но и заради идеите, които ще представи.

Цената на този нов токен е по-ниска и така можете да се сдобиете с повече токени. Освен това крипто стейкинг пулът предлага значително по-големи награди за ранните инвеститори. Подкрепата от дребните инвеститори се очаква да получи нов отзвук, а ако се сбъднат очакванията на някои анализатори, можем да видим не само спот Bitcoin индекс (което ще увеличи многократно ликвидността), но и бърз скок в цената на $BTCETF.

Сравнение между Bitcoin Minetrix и Bitcoin ETF

За да изберете своята следваща инвестиция, то ще трябва да се направи релевантно сравнение между двата токена, за да видите кой от тях е по-добър в момента.

Bitcoin Minetrix Bitcoin ETF
Цена за закупуване $0.0115 $0.005
Стейкинг награди 160% 1,842%
Събрана сума до момента $3.7 милиона $125 хиляди
Основна концепция Облачен добив на Bitcoin Инерция след спотовите Bitcoin борсови индекси

Защо да купя Bitcoin Minetrix?

Ако искате токен, който вече се разви до голяма степен и предлага пасивен доход от добив на Bitcoin, то Bitcoin Minetrix е по-добрият избор. Той вече има над $3.7 милиона събрани в своята предварителна продажба. Стейкинг наградите са високи (160%), но проекта има невероятно предложение за дългосрочните инвестиции.

Bitcoin Minetrix е добър актив, ако търсите “новия Bitcoin”, който да задържите в продължение на поне няколко месеца, преди да правите продажби. Той предлага дългосрочни перспективи, каквито много рядко се срещат на крипто пазара.

Toй ще е по-малко волатилен от Bitcoin ETF, което е добра новина, ако търсите токен, който прогресивно ще нараства.

Защо да купя Bitcoin ETF?

Bitcoin ETF може да няма дългосрочната концепция на Bitcoin Minetrix, но пък за сметка на това се цели в събития, които могат да го “изстрелят” за отрицателно време. Shiba Inu и Dogecoin са пресен пример за това как инвеститорите могат да хванат вълната, ако се включват навреме.

Цената на Bitcoin ETF е $0.005, което ви позволява да закупите много токени изгодно и да имате шанс да се възползвате от потенциален силен позитивен ход в месеците след листването на борсите.

Bitcoin ETF със сигурност е по-волатилен от Bitcoin Minetrix, но именно това е основната причина инвеститорите да го харесват – особено тези, които искат бързо да натрупат солиден капитал на пазара.

Заключение – кое е най-добрата опция?

Никога не можем да сме сигурни кой токен може да се окаже най-успешният проект. И Bitcoin Minetrix, и Bitcoin ETF крият голям потенциал пред себе си. Но от вас зависи какво търсите – по-голям риск и по-голяма награда, или дългосрочна инвестиция с добър потенциал?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.