НАЧАЛО Други

Google наема бивш директор на фалиралия BlockFi

декември 22, 2022 15:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google наема бивш директор на фалиралия BlockFi

Google нае Риши Рамчандани, бивш изпълнителен директор на BlockFi - фалиралия кредитор на дигитални валути. Той ще ръководи интегрирането на Web3 в компанията.

Бившият вицепрезидент на фалиралия заемодател на дигитални валути BlockFi Риши Рамчандани пое значителна роля в Google Cloud като ръководител на Web3 в APAC.

Рамчандани заяви в публикацията си в LinkedIn:

Вълнувам се за следващата стъпка в кариерата си! Очаквам с нетърпение да развия усилията на Google Cloud в областта на Web3 в Азиатско-тихоокеанския регион и да работя със страхотните хора там.

Съобщението идва само няколко месеца след като Google Cloud събра своя Web3 екип, за да се възползва от бързо разрастващия се криптопазар. Гигантът от Силициевата долина се стреми да разшири възможностите на Web3 средата, която се състои от предприятия, стремящи се да създават нови интернет приложения, използващи блокчейн технологията. Компанията вече е приела за свои клиенти Coinbase, Dapper Labs Inc, Nansen, Sky Mavis Inc и Hedera.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тежки корекции за тези три алткойна, твърди топ трейдър


Междувременно през ноември BlockFi обяви фалит след бързата гибел на империята на Сам Банкман-Фрийд. Тя продаде около $239 милиона в криптовалута и предупреди близо 250 служители, че ще бъдат съкратени по време на инцидента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене